Roberto de Silvestri elukaaslane kolis kodust välja! Uus kaaslane on Mirjam Väljaots? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegune kallim Ulrica Steen ja Roberto de Silvestri
Praegune kallim Ulrica Steen ja Roberto de Silvestri Foto: Maksim Toome

Seltskonnatäht ja investor Roberto de Silvestri (40) ja kinnisvara valdkonnas tegutsev kaunis eestlanna Ulrica Steen (29) on lahus. Viimane on välja kolinud ühisest korterist ning Robertoga on kokku kolinud hoopiski modell Mirjam Väljaots!

Elu24-le laekunud vihje kohaselt on Roberto ja Ulrica teed lõplikult lahku läinud. Fakti kinnitab foto, millel Ulrical kolimine käsil. 

Ulrica Steen sõbrannadega
Ulrica Steen sõbrannadega Foto: Erakogu

Paarile lähedalseisva isiku teatel on aga lahkumineku põhjuseks modell Mirjam Väljaots, kes alles poole aasta eest lõi mehe üle oma sõbrannalt Heti Tulvelt. Ärimees Indrek Rahumaaga on aga Mirjam Väljaotsal tänaseks teed lahku läinud ja ta nautivat armuõnne Robertoga.

Mirjam Väljaots ja Indrek Rahumaa
Mirjam Väljaots ja Indrek Rahumaa Foto: Erakogu

Mirjam Väljaots kinnitab Elu24-le antud kommentaaris, et ta ei ole olnud seotud ei Indrek Rahumaaga ega ka mitte Roberto de Silvestriga. Roberto ega Ulrica teemat kommenteerida ei soovinud. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles