Justin Bieber ajas kirikust tulles fotograafi autoga alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Popstaar Justin Bieber müksas kogemata oma pikapiga kirikust lahkudes fotograafi. Piltidelt saab näha, kuidas 57-aastane fotograaf lamab maas ning hoiab enda jalast kinni, samal ajal kui popstaar politsei ja pealtvaatajatega seletab.

Intsident juhtus, kui laulja oli parajasti õhtuselt jumalateenistuselt lahkumas. Bieber sõitis enda musta Dodge Ramiga parkimisplatsilt tänavale ning oli parasjagu tegemas parempööret, kui õnnetus juhtus. Fotograaf sai löögi vastu põlve, mispeale kukkus mees pikali. Bieber pidas auto joonelt kinni ning ronis sealt välja, leides eest õnnetu piltniku, kellelt küsis, kas temaga on kõik korras.

Mees hoidis enda jalast kinni ning röökis valust, tema kaamera ja pesapallimüts olid maha kukkunud, üks toss oli ka vaid pooleldi veel jalas. Siiski ei olnud fotograafi vigastused eluohtlikud, tema kolleegid lihtsalt jälgisid olukorda pealt ning klõpsutasid pilte. Justin ja fotograaf suisa naljatasid ning popstaar ootas koos enda ohvriga politseid ja kiirabi. Samas tundus Bieberil olema üsna ükskõik, kuna ta ei löönud piltnikuga patsi vastu ning oli olemuselt muretu, seistes rahulikult käed taskus.  Peagi saabusidki 10 politseiekipaaži, üks tuletõrjeauto ning ka kiirabi. Bieber seletas väga elavalt korrakaitsjatele, mis oli juhtunud. Seejärel läks ta tagasi kirikusse, ilmselt lunastust paluma.

Vaata pilte õnnetusest siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles