«Troonide mängu» kaheksanda hooaja osade kestus võib olla kaks tundi (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sophie Turner Sansa Starki rollis seriaalis «Troonide mäng»
Sophie Turner Sansa Starki rollis seriaalis «Troonide mäng» Foto: Helen Sloan/AP/Scanpix

Telekanal HBO kinnitas et «Troonide mängu» kaheksas hooaeg oma kuue osaga jääb hittsarja viimaseks, samas võivad osad tulla tavaliselt pikemad, ulatudes isegi kahe tunnini.

HBO programmijuht Casey Bloys sõnas, et viimase, kaheksanda hooaja osade pikkust ei ole veel kinnitatud, kuid suure tõenäosusega võivad need olla 80 - 120-minutilised, edastab Daily Mail.

Lena Headey Cersei Lannisterina
Lena Headey Cersei Lannisterina Foto: CAP/PLF/Supplied by Capital Pictures/Scanpix

«Viimase hooaja osade ajalise kestuse teema on arutamisel, kuid lõpliku otsust veel ei ole. Kaks tundi tundub pikk, kuid tegemist on erakordse sarjaga, seega miks mitte,» teatas Bloys.

Ta lisas, et HBO on tegemas ka selle sarjaga seotud eellugu, kuid seda ei näidata enne kui põhilugu on lõppenud ja viimase hooaja eetris olemisest on möödunud vähemalt üks aasta.

«Prioriteediks on ikkagi kaheksas hooaeg ning kõrvale tuleb lükata kõik, mis selle tegemist segab. Viimane hooaeg tuleb eepiline ja suurepärane. Kaheksanda hooaja käsikiri on olemas, kuid millal see hooaeg vaatajateni jõuab, ei ole veel teada,» selgitas Bloys.

«Troonide mängu» reklaamplakat. Pildil Kit Harington Jon Snowna
«Troonide mängu» reklaamplakat. Pildil Kit Harington Jon Snowna Foto: CAP/PLF/Supplied by Capital Pictures/Scanpix

Kaheksanda hooaja võtted peaksid algama 2017. aasta septembris, seega võib viimane «Troonide mängu» hooaeg jõuda eetrisse 2018 või isegi 2019 alguses.

Emilia Clarke Daenerys Targaryenina
Emilia Clarke Daenerys Targaryenina Foto: CAP/PLF/Supplied by Capital Pictures/Scanpix

HBO teatel aitab neid eelloo puhul kirjanik George Martin, kelle raamatusarja «A Song of Ice and Fire» (Tule ja jää laul) põhjal «Troonide mäng» tehti.

Sophie Turner Sansa Starki rollis seriaalis «Troonide mäng»
Sophie Turner Sansa Starki rollis seriaalis «Troonide mäng» Foto: Helen Sloan/AP/Scanpix

«Troonide mängu» loojad Benioff ja Weiss ei pruugi eelsarja teha, kuna nad teatasid oma uuest sarjast «Confederate», mis räägib USA kodusõjast  lõunaosariikide vaatepunktist.

David Benioff (vasakul) ja Daniel Brett Weiss / Mike Blake/Reuters/Scanpix
David Benioff (vasakul) ja Daniel Brett Weiss / Mike Blake/Reuters/Scanpix Foto: MIKE BLAKE/Reuters/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles