Vaata! Tõeline staarideparaad: Tommy Cash on välismaa supermuusikutega samas muusikavideos

Irene Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommy Cash Charli XCX muusikavideos.
Tommy Cash Charli XCX muusikavideos. Foto: Kuvatõmmis / Youtube.com

Multitalent Charli XCX, avaldas täna täiesti uue singli "Boys", millele on valminud naise enda loodud muusikavideo, kus paljude kuulsate meeste hulgast leiab ka ühe Eesti staari. 

Taas oma loovuse piire katsetades on Charlotte Aitchison (aka Charli XCX) "Boys" singlil koostööd teinud Jerker Hanssoniga (Zara Larsson, Terror Jnr) ja Cass Lowe’ga (Snakehips, Rudimental), märkides ära oma teise ametliku singli varsti valmivalt albumilt, mille ilmumine on planeeritud järgmiseks aastaks. Lugu saatva muusikavideo režissööriks on Charli ise koos Sarah McColganiga (Kendrick Lamar) – esitades mänguliselt väljakutse soolistele stereotüüpidele.

Videosse on kaasatud aukartust äratav meesstaaride paraad, kelle hulgast leiab Stormzy, Mark Ronsoni, Diplo, Charlie Puthi, Joe Jonas’e, Brendon Urie, will.i.am’i, Mac DeMarco, Riz Ahmed’ jpt. ning tähelepanelik silm peatub kuskil video keskel ka ühel meie staari, Tommy Cashi!

Charli ütleb: "Boys on minu senistest videodest parim. Tahan lihtsalt südamest tänada kôiki poisse, kes kaasa lôid ja minu visiooni mõistsid ning olid sellest elevil. PS! Ühelegi poisile ei tehtud võtete ajal liiga."

Märtsis avaldas Charli oma EP “Number 1 Ange,l” mis sisaldas mitut huvitavat kööstööd tema hetke lemmikartistidega (sealhulgas RAYE ja MØ), Charli mängis EP ilmumisega seoses mixtape show’sid Londonis, Pariisis, New York’is ja Los Angeles’es. EP oli järg tema 2016.a. sügisel ilmunud singlile “After The Afterparty” feat. Lil Yachty, mille globaalsed striimid on ületanud 43 miljonit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles