Katrin Siska jõudis dieeditamisega haiglasse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Siska
Katrin Siska Foto: Laura Kallasvee

Muusikaprodutsent ja elustiiliblogija Katrin Siska räägib ajakirjas Tervis Pluss, kuidas pärast poja sündi tegeles raseda lisakilode kaotamisega, võttes ette mitmed äärmuslikud dieedid. 

Modellimõõtu Katrin, kes on eestlastele teada endisest menubändist Vanilla Ninja, on elanud viimastel aastatel vagabondilikku elu seigeldes mööda maailma. 33-aastane Katrin on abikaasa ja 4 aastase poja Alexanderiga nüüd tagasi Eestis. 
Neiu räägib ajakirja kaante vahel sellest, kuidas maadles rasedusega kaasatulnud lisakilodega, võttes ette mitmed ekstreemsed dieedid ja toitumiskavad. 

Ühel hetkel sattus Katrin aga reanimatsioonipalatisse meeletute kõhuvaludega. Põhjuseks oli väidetavalt Dukani dieet, mis on pärit kuulsalt prantsuse dietoloogilt Pierre Dukanilt ning toetub madala süsivesikusisaldusega toidu tarbimisele.

Antud metoodikast peetakse kinni mitme kuu vältel, kuid soovi korral võib seda kasutada kui põhilist toitumissüsteemi kogu elu jooksul tänu tema mitmekesisusele ja kasulikkusele. Dukani dieet, mida katsetas ka Katrin, koosneb neljast etapist, milles igaühel on oma kindlad reeglid. Kõigi etappide kohta saab aga öelda järgmist:

* Kogu dieedi vältel peab päeva jooksul jooma vähemalt 1.5 liitrit puhast vett.

* Iga päev (kuid erinevates kogustes) süüakse kaerakliisid.

* Iga päev käiakse väljas jalutamas (vähemalt 20 minutit esimeses faasis ning 30 teises ja kolmandas).

* Kohustuslik on mõõdukas füüsiline koormus

Katrin räägib, et sattus kaks suve tagasi Bulgaarias olles kohutava kõhuvaluga reanimatsiooniosakonda ja peab võimalikuks põhjuseks just eelmainitud Dunkani dieeti. Loe täispikka artiklit ajakirjast Tervis Pluss.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles