Kristel Aaslaid Weekendil Cartooniga esinemisest: sellist asja naljalt Eestis ei näe

Irene Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cartoon ja Kristel Aaslaid astuvad 5. märtsil Eesti Laulul üles kaheksandana ja esitavad loo "Immortality".
Cartoon ja Kristel Aaslaid astuvad 5. märtsil Eesti Laulul üles kaheksandana ja esitavad loo "Immortality". Foto: Andrei Ozdoba

3.-5. augustini Pärnus toimuva suurfestivali Weekend Festival Baltic raames annab kodumaine au ja uhkus Cartoon suve ainsa show ja on lubanud sellest teha meeldejääva elamuse kõigi jaoks. Bänd lubab, et nendega astuvad koos lavale Kristel Aaslaid, Daniel Levi ja Mikk Mäe ning nii mõnegi üllatuse jätavad nad hetkel enda teada.

Küsimusele, miks Cartoon annab suve ainukese kontserdi Weekendil, ei oska Kristel vastata. "See on poiste otsus ja tegemine, nemad on selle projekti süda, kõrvad ja hing."

Kristel Aaslaid teeb kaasa kahes Cartooni loos: Cartooni esiksinglis "Made Me Feel" ja Eesti Laulu finaalis 4. jäänud loos "Immortality". Lauljanna enda lemmikuteks on Daniel Leviga koostöös valminud lugu "On&On" ja Kostjaga "Whatever I Do". 

Kristelile on Weekend Festival meeltmööda. "Ma arvan, et see on äge, et selliseid festivale korraldatakse. Inimesed saavad kuulata oma lemmikuid ja lüüa kampa endasuguste inimestega," räägib lauljanna Elu24-le, kuid nendib, et tema jaoks võib liigne rahvamass väsitavaks muutuda. Eriti ootab Kristel esinemist pealaval: "Eelmisel aastal oli pealava väga äge ja sellist asja naljalt Eestis ei näe." Ootusärevus on suur. "Poistega on alati megalõbus ja usun, et rõõmu ja nalja pakume igatahes," ütleb lõpetuseks Aaslaid. 

Weekend Festival Baltic toob 3.-5. augustini suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Artistide nimistusse kuuluvad popmuusika superstaar The Chainsmokers, maailma plaadikeerutajaga nr 1 Martin Garrixi, viiel korral DJ Magazine poolt parimaks auhinnatud Armin Van Buuren, jätkuvalt edetabeleid trooniv Clean Bandit, Kanada legend Deadmau5 ja paljud teised

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles