Kate Hudson ajas ülla eesmärgi nimel pea kiilaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Hudson
Kate Hudson Foto: SCANPIX

38-aastane näitlejanna on tuntud meeblondide kiharate poolest, nüüd aga postitati sotsiaalmeediasse pilt, kus Hudson rokib siilisoenguga. Foto riputas enda Twitteri kontole lauljanna Sia, kellega kahasse näitlejanna miskit uut põnevat projekti teeb. Just säärase kunstilise eesmärgi nimel oligi tarvis kiharatest loobuda!

Viimati nähti Hudsonit õlgadeni juustega eelmise nädala lõpul, kui ta ühes poiss-sõber Danny Fujukawaforiga lõunatas. Paljud fännid usuvad, et naine kandis parukat. Nimelt pole ta viimasel ajal sotsiaalmeediasse postitatud piltidel näidanud enda juukseid. Kuldgloobuse laureaat pole ise avalikult enda uut soengut kommenteerinud. 

Ka eelmisel aastal lasi naine nüsida enda juukseid lühemaks kunsti nimel. Tollal oli tegu aga maheda bob-lõikusega. «Maikuus alustan Richard Pryori projekti filmimisega. Mul peavad seal olema lühikesed juuksed ja ma tahtsin sellega harjuda. Seega ma mõtlesin, et lõikan need lihtsalt lühikeseks ning siis mul on mõni kuu aega, et uue soenguga harjuda,» rääkis naine eelmisel aastal ajakirjale InStyle, «eks siis ole näha, mis edasi saab.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles