Evelin Ilves: suur tänu hääde sõnade eest!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Hendrik Ilves koos abikaasa Evelin Ilvesega
Toomas Hendrik Ilves koos abikaasa Evelin Ilvesega Foto: Erik Peinar / Välisministeerium

12. aprillil toimus Rumeenia presidendi riigivisiit Eestisse. Sel puhul korraldasid meie president, Toomas Hendrik Ilves ja proua Evelin Ilves Kadrioru lossis ametliku õhtusöögi Rumeenia presidendi Traian Băsescu ja presidendiproua Maria Băsescu auks.

Meie presidendiproua kandis pidulikul Rumeenia presidendipaarile pühendatud õhtusöögil hallikasrohekat hõbekuulikestega kaunistatud pitsist ja tüllist õhtukleiti ja filigraanseid - kiilid - kõrvarõngaid. Ka meigivalikul oli lähtutud kleidi-ja hõberebase siiludest valmistatud jakikese toonidest.

Sama õhtukleit oli Evelin Ilvesel üll ka jaanuaris toimunud kõmulisel Rootsi visiidil.

Seekord istus hõbedane kleit Elu24 lugejate arvates Evelin Ilvese seljas perfektselt ning pälvis rohkelt kiidusõnu.  

Proua Evelin Ilves on meedia-ja lugejate positiivsest arvamusest liigutatud ning kirjutab oma Facebooki lehel:

Minu tänu kuulub halli kleidi autorile Merike Päärole Bastionist, meikar Katrin Sanglale ja Anneli Tammikule hõbekiilide eest. Peale meigi polnud ükski asi uus, nii kleiti, ehteid kui ka kingi olen ka varem ametlikel üritustel kandnud. Tore, et meie disainerite tööd pannakse alati ka teiste riikide poolt tähele. Puhas rõõm!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles