Zimbabwes arreteeriti kolm naist pastori vägistamise eest!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Ncube, Riamuhetsi Mlauzi ja Mongiwe Mpofu kohtupingis
Sandra Ncube, Riamuhetsi Mlauzi ja Mongiwe Mpofu kohtupingis Foto: chronicle.co.zw

Kolme Zimbabwe naist süüdistatakse grupiviisilises vägistamises, seejuures oli ohvriks pastor, kes oli naiste koju läinud nõudma raha, mille naised talle võlgnesid. Pastor kutsuti sisse, et ta enda võlgnetava tagasi saaks, ent kui ta tuppa tuli, haarasid kolm naist – Sandra Ncube (21), Riamuhetsi Mlauzi (23) ja Mongiwe Mpofu (25) – temast kinni, surusid ta voodile ning võtsid kirikupapal püksid jalast, kirjutab DailyMail.

Ncube istus mehe rinnale, kes üritas naist ära lükata, ent Mlauzi hoidis mehe jalgu koos ja istus ka mehe peale. Kolmas ja kõige vanem naine tõi parajasti teisest toast kondoomi ning pani selle pühamehe fallosele, mispeale noorim ehk Ncube oli kohtus anonüümseks jäetud pastoriga vahekorras.

Kolmik eitas vägistamist, ent naised tunnistasid, et rünnak oli tõesti ebasiivas. Kohtusaalis rääkis Ncube, et see oli nali: «Me lihtsalt lustisime, me ei arvanud, et ta võtab seda tõsiselt.» Mpofu eitas enda osalust, ent nõustus, et tema oli see, kes tõi kondoomid: «Meil on neid kodus ja ma lihtsalt tõin need meie juurde.» Vanuselt keskmine Mlauzi aga teatas, et see oli üllama eesmärgi nimel, kuna nad tahtsid vaid aidata pastorit, kes pidevalt sattuvat meelega naiste vannisolekule peale: «Ta alati satub peale, kui ma vannis käin ja pastor ütleb, et Jumala saadikuna see teda ei kõiguta. Ma tahtsin näha, kas ta erutub või mitte. Ma ei plaaninud kogu seda vägistamist. Tahtsin lihtsalt tõestada, et pastoril on tunded nagu tavainimestelgi. Mu soov oli talle näidata, et ta ei ole eriline ja ta pole immuunne seksuaalse erutuse vastu. Kui ma teda katsusin, erekteerus ta peenis kohe ja seda me vaid näha tahtsimegi.»

Juulikuu alguses juhtus Zimbabwes veel teinegi samalaadne juhtum, kus 39-aastane õpetaja sattus haiglasse, kuna teatas, et kolmene naistekamp röövis ta ära ning seejärel uimastas ja vägistas kaks päeva jutti. Tee äärde jäetud mehe genitaalidel olid tõsised marrastused ning arstid leidsid teisigi seksuaalse ärakasutamise märke. Politsei otsib toda kolmikut, kes arvatakse olevad liikmed spermabandiitide bandest, kes jahivad hääletajaid, ja reisijaid ning varastavad müümise eesmärgil nende spermat. Pole teada, kas kaks kuritegu on seotud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles