Galerii! Millised näevad välja Eesti supermodellid ilma meigita

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Panime kokku galerii, millised näevad välja Eesti hinnatumad modellid oma loomuliku palgega.

Karmen Pedaru - 27-aastane Kehrast pärit neiu jäi «modellijahtijatele» silma Eesti Draamateatris 15 aastaselt. Juba järgmisel aastal tegi Karmen rahvusvahelise debüüdi Christopher Kane´i moeetendusel.

Tiiu Kuik - 30-aastane supermodell avastati kaubanduskeskusest. Esimene modellitöö viis Tiiu Jaapanisse. Hetkel on kaunis eestlanna sõlminud lepingu Marilyn Agency modelliagentuuriga ning on reklaamnäoks kosmeetikafirmale Cover Girl.

Carmen Kass - Mäos üleskasvanud Carmen on kindlasti nimekam tippmodell Eestist. Mäos üles kasvanud naine oli aastal 2002 üks enimteenivamaid modelle maailmas. 

Anni Jürgenson - Andekas ehtekunstnik, maailmarändur ja moeblogija saatis enda sooviavalduse modelliks saamise sooviga 14 aastaselt. Anni on teinud koostööd fotograaf PauloRoversi, stilist Katie Grandi ja Balenciaga moemajaga, samuti New Yorgi brändiga Kate Spade ning ajakirjadega Vogue Italia, Vogue Paris, Teen Vogue,

Kätlin Aas - «Kätlin oli alles 14aastane, kui leidsin ta Tallinnas ühelt suviselt festivalilt. Ta esines seal oma tantsutrupiga. Ilus, särasilme ja särtsakas tüdruk hakkas kohe silma.» on rääkinud Eesti Modellliagentuuri perenaine Katrin Rannaväli. Kätlini rahvusvaheliseks läbimurdeks oli Prada moeetendus, milles neiu 16 aastaselt osales.

Alexandra Elisabeth Ljadov - on hetkel kuum nimi moemaailmas. 19-aastane modell elab New Yorgis. Noor neiu on üles astunud suurimatel maailma moelavadel esitledes Prada, Gucci, Chaneli loomingut. Teda on hellitavalt enda muusaks nimetanud moedisainer Victoria Beckham.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles