Inim-Keni nina on taas pakul!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rodrigo Alves ehk Inim-Ken
Rodrigo Alves ehk Inim-Ken Foto: SCANPIX

Kuigi Inim-Keni on hoiatatud, et kui ta veel iluoperatsioone enda ninale teeb, võib selle tagajärg olla nina otsast kukkumine. Siiski otsustas mees, kelle kodanikunimi on Rodrigo Alves, et ta võtab selle riski ning läheb 10. korda oma nina kohendama Kishi haiglasse Iraani ning maksab selle eest pea 25 000 eurot. Tabamaks mitu kärbest ühe hoobiga, laseb ta ka enda lõuaimplantaadi vahetada välja vähem kandilisema vastu ja paneb hammastele portselanist kroonid. Kolm protseduuri maksavad kokku pea 40 000 eurot ning Alvese sõnul on see 34. sünnipäeva puhul kink iseendale. Seejuures tasub märkida, et mees on elu jooksul juba pea pool miljonit eurot iluoperatsioonidele kulutanud.

Praegu on mees juba Iraanis ja ootab kannatamatult operatsiooni: «Hetkel ootan, et mu lõug kohale jõuaks. See on spetsiaalselt mulle tehtud ja peaks peagi postiga saabuma.» Kuigi uus operatsioon ninale on väga ohtlik, ei ole mehel enda sõnul muud varianti. Nimelt tõi viimane lõikus kaasa probleemi, et sealt ei käi õhk läbi. «Ma ei tahaks uuesti operatsioonile minna, ent mul pole muud valikut. Tahtsin välja näha parem, ent nüüd ma ei saa üldsegi hingata. Sellega on raske toime tulla, see saab olema väga valus ja riskantne,» rääkis mees intervjuus DailyMailile, «kui osalesin saates «Rikutud» oli tarvis minu jutule alla panna subtiitrid, kuna minu hääl on nii nasaalne. Internetis inimesed kiusavad mind, et mul on suur pea, aga tegelikult on mu lõuaimplantaat nii suur. Tegin internetis uurimistööd ja Iraan on riik, kus tehakse enim ninaoperatsioone terves maailmas, seega on neil palju kogemust.»

Rodrigo Alves ehk Inim-Ken / Scanpix
Rodrigo Alves ehk Inim-Ken / Scanpix Foto: SCANPIX

Rodrigo rääkis eelmainitud saates kahe arstiga, kust tuli välja, et aasta tagasi tegi ta nelja kuu jooksul kolm ninaoperatsiooni, mistõttu ta hingatagi ei saa. Selle vea parandamiseks tahabki mees uut operatsiooni, ent nii vähese vaheajaga tehtud operatsioonid on jätnud naha nii kahjustatuks, et kude sureb, kui seal veel lõikuda. Kirsiks tordil oli mehel vahepeal ka ninapealsel nahal põletik.

Saates osalenud ilukirurg ütles mehele: «See on üks hirmsamatest tulemustest, mida ma kogu enda karjääri jooksul näinud olen. Su ninas sees pole õhukanaleid ja juba loomulikult on su nina väga lühike. Seal on juba eelnevalt armkude ning kuna sa tegid veel kolm operatsiooni otsa, läheb olukord veel hullemaks, sest praegu see alles paraneb. Kui sealset nahka korra veel lõigata, on suur tõenäosus, et asi läheb nihu – kude sureb ja su nina kukub lihtsalt otsast.

Rodrigo Alves ehk Inim-Ken paranemas järjekordsest operatsioonist. / Scanpix
Rodrigo Alves ehk Inim-Ken paranemas järjekordsest operatsioonist. / Scanpix Foto: SCANPIX

Kuigi Inim-Keni elus on rohkelt glamuuri ja šampanjat, tunnistab mees, et tegelikult on ta murest hullumas, mis on viinud ta ülesöömiseni. «Söön nagu loom ja olen seetõttu maruliselt kaalus juurde võtnud. Tahan lihtsalt, et see kõik saaks läbi ja ma saaks keskenduda enda moekollektsioonile ja end trimmi ajada, et uut kollektsiooni võimalikult hästi esitleda,» rääkis Alves hiljutises intervjuus, «loodan, et vähemalt septembriks saan enda nina kasutada ning saan seega trenni ja korraliku toitumisega alustada. Mul on tekkinud ärevushäired, mistõttu olen kaalus võtnud juurde pea 20 kilogrammi ja kõik mu riided on kitsaks jäänud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles