Hittvideo: «Planeet Pärnu» ehk millisesse rullnoka või tšiki liiki kuulud Sina?

Irene Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Mis on see saladuslik nähtamatu jõud, mis paneb suvel kümned tuhanded Pärnu kitsale rannaliivale koonduma? Paarilise otsimine! Vaata humoorikat videot, mis on paroodiana tehtud saate «Planeet Maa» järgi ning saa teada, milline liik oled sina «Planeet Pärnust»: valgekõht Hipster, indlev Insta-tšikk, Pärnu silekael-rullnokk, alfa-rullnokk või mega rullnokk?

Video «Planet Estonia - Pärnu rand» lavastajaks on Lauri Pedaja, kelle sõnul valmis video tellimustööna: «Ettevõtmise mõte oli kopeerida ja kergelt parodeerida klassikalisi loodussaateid nagu «Planet Earth».»

Liike on loos välja toodud mitmeid, kuhu end Pedaja liigitab? «Nooruspõlves olin ma korralik Mulgimaa Silekael Beeta rullnokk,» räägib lavastaja. «Tallinasse tulles olin ma üle keskmise Teatrivaip ja viimastel aastatel olen Kalamaja Hipster olnud,» lisab Pedaja, kes kinnitab, et silekaela mõjutused on teda terve elu saatnud. 

Vaata humoorikat videot, mille tegi valmis Point Cut Productions, teksti kirjutas Vello Nelikendkaks, luges sisse legendaarne Toomas Lasmann, lavastas Lauri Pedaja ning operaatoriks oli Siim Lukka. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles