Video: Matt Groening suundub «Simpsonite» juurest «seksikasse» keskaega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matt Groening
Matt Groening Foto: PictureGroup/PictureGroup/Sipa USA/Scanpix

Menuka animasarja «Simpsonid (The Simpsons) looja Matt Groening hakkab maailma suurima multimeedia keskkonna Netflixi jaoks tegema täiskasvanutele mõeldud animakomöödiat «Disenchantment», mille tegevus toimub fiktiivses keskaegses kuningriigis.

Seriaali «Disenchantment» peategelane on printsess Bean (Uba), kellel annab hääle näitlejanna Abbi Jacobson. Teised tähtsamad tegelased on printsessi sõber Elfo (Nat Faxon) ja deemon Luci (Eric Andre), kes elavad Dreamlandi kuningriigis, edastab Reuters.

Täiskasvanutele mõeldud animakomöödia, milles näeb palju flirti, seksi ja orgiaid, jõuab vaatajateni alates 2018. aasta algusest.

Groeningi teatel koosneb esimene hooaeg kümnest osast ja selles näeb koletisi, trolle, harpüiasid ja palju «hulle» inimesi.

Matt Groening
Matt Groening Foto: PictureGroup/PictureGroup/Sipa USA/Scanpix

««Disenchantment» käsitleb elu ja surma teemat, armastust ja seksi  ning seda, kuidas säilitada huumorimeel olukorras kui kõik sinu ümber on idioodid. Võlurite ja nõidade sõnu ei saa alati uskuda,» selgitas Groening.

Groeningi teatel astub ta täiesti uuele pinnale, tegeledes mitme tabuteemaga nagu seks, orgia ja vägivald läbi huumoriprisma.

«Vahetan «nunnu» Simpsonite pere, isa Homeri, ema Marge’i, lapsed Barti, Lisa ja Maggie märgatavalt karmimate tegelaste vastu, kes ei löö millegi ees risti ette, vaid uurivad elu igat tahku,» lisas seriaalitegija.

Simpsonid - Lisa, Marge, Maggie, Homer ja Bart / Reuters/AFP/AP/SCANPIX
Simpsonid - Lisa, Marge, Maggie, Homer ja Bart / Reuters/AFP/AP/SCANPIX Foto: Reuters/AFP/AP/ScanPix

«Simpsonid» on kõige kauem eetris olnud animaseriaal, mis on jõudnud 28. hooajani, osi on seni kokku 618. Tegijatel on plaanis jätkata 30. hooajani.

Matt Groeningi loodud on ka ulmekomöödia animaseriaal «Futurama», mida tehti 1999 – 2003. 

Kaader animaseriaalist «Futurama»
Kaader animaseriaalist «Futurama» Foto: MATT GROENING/AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles