Video: Frank Sinatra naine Barbara suri 90-aastasena

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barbara Sinatra
Barbara Sinatra Foto: Jose Luis Magana/AP/Scanpix

USA kunagise tuntud laulja Frank Sinatra (1915 – 1998) naine, Barbara Sinatra suri eile oma kodus Californias Rancho Mirage’is, olles 90-aastane.

Barbara Sinatra asutatud heategevusorganisatsiooni The Barbara Sinatra Children’s Centre juht John Thoresen sõnas meediale, et proua Sinatra suri vanadusse ning lahkumishetkel olid pereliikmed ta juures, edastab foxnews.com.

Barbara Sinatra
Barbara Sinatra Foto: JOEL RENNICH/AP/Scanpix

10. märtsil 1927 Missouri osariigis Bosworthis sündinud Barbara Blakeley, hilisem Barbara Sinatra, alustas modellikarjääriga 18-aastaselt, kui ta pere kolis Californiasse Long Beachile.

Barbara Blakeley oli lühiajaliselt abielus Robert Oliveriga, kuid siis kohtas koomik Zeppo Marxi, kellega oli abielus 1959 – 1973.

Zeppo Marx
Zeppo Marx Foto: wikipedia.org.

Pärast lahutust Marxist abiellus Barbara 1976. aastal Frank Sinatraga, kellega ta oli abielus kuni mehe surmani 1998.

Frank ja Barbara Sinatra 1996. aastal
Frank ja Barbara Sinatra 1996. aastal Foto: Mark J. Terrill/AP/Scanpix

Frank Sinatral oli Barbaraga abielludes sealjataga juba kolm abielu.

Barbara ja Frank Sinatra pulm toimus Californias Rancho Mirage’i kuurortlinnas Annenbergi villas, külaliste seas oli nii selle ajastu filmistaare kui poliitikuid.

Barbara Sinatra oli sama kuulus kui ta abikaasa, kuid mitte laulja ega näitlejana, vaid lastekaitsjana ja laste õiguste eest võitlejana.

Frank ja Barbara Sinatra 1998. aastal
Frank ja Barbara Sinatra 1998. aastal Foto: LEE CELANO/REUTERS/Scanpix

Ta asutas lastekaitseorganisatsiooni The Barbara Sinatra Children’s Center, kus aidatakse seksuaalvägivalla ja üldse vägivalla all kannatavaid lapsi.

Barbara Sinatral on Zeppo Marxiga poeg Robert Oliver Marx, kes on abielus Hillary Robertsiga. Neil on tütar Carina Blakeley Marx.

Barbara ja Frank Sinatral ühiseid lapsi ei olnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles