Fotod! Glamuurimodell Katie Price uhkeldas näoopi tulemustega! Kas sai parem?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Price
Katie Price Foto: Vida Press

Briti glamuurimodell ja telesaatejuht Katie Price käis eelmisel nädalal ilukirurgi juures nägu kohendamas.

39-aastane staar läbis 5000 naela maksva protseduuri, mille eesmärk oli kaotada rippuvad põsed ja lõtvunud lõuajoon, kirjutab Daily Mail.

Katie näitas iluoperatsiooni tulemusi saates «Loose Women», kus ta kandis üsna tugevat meiki.

Uudses protseduuris nimega Silhouette Face Lift kasutatakse püsivaid kirurgilisi niite, mis jäävad Katie näo sisse. Katie'le jääb võimalus pinguldada nägu uuesti ühe kuni viie aasta tagant.

«Ma saan aru, kui olen liiga palju huulesüste teinud. Näen end telekas ja piltidel ja ahastan, et jumaluke, ma näen välja nagu part!» tunnistas Katie.

Viie lapse ema rääkis, et tema poeg Junior arvab, et ta on niisamagi ilus. 

«Ta küsis, et miks ma seda teha lasin. Vastasin, et ma pole eriti midagi eriti teha lasknud. Ta luges siis ette: «Ema, su kulmud on võltsid, sul on kunstripsmed, sa oled huuli süstinud, nina kohendanud ja hambaid ka. Ja nüüd lasid sa need asjad enda näkku panna - miks?» Mul ei olnud sellele vastust, sest tal oli õigus,» sõnas Katie.

Katie Price
Katie Price Foto: Vida Press
Katie Price
Katie Price Foto: Vida Press
Katie Price
Katie Price Foto: Vida Press
Katie Price Londonis oma autobiograafia esitlusel / Scanpix
Katie Price Londonis oma autobiograafia esitlusel / Scanpix Foto: K.Mayhew/Landmark Media/I/SIPA/K.Mayhew/Landmark Media/I/SIPA
Katie Price / Scanpix
Katie Price / Scanpix Foto: SCANPIX
Katie Price
Katie Price Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles