Uberi juht sai kliendi sõidutamise ajal prostituudilt suuseksi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksojuht ja prostituut miilustamas.
Taksojuht ja prostituut miilustamas. Foto: Kuvatõmmis videost

Uberiga sõitnud klient sai ilmselt elu halvima küüdi, kuna taksojuhi kõrval istunud prostituut pakkus juhile sõidu ajal oraalseksi. Aner Manueli sõnul sõitis ta taksoga kolm kilomeetrit kell kolm öösel. Terve see aeg näppis padujoobes prostituut taksojuhti ning lõpuks hakkas talle ka suuseksi tegema, kirjutab DailyMail.

Aner Martino säuts hirmsa sõidu kohta / Twitter
Aner Martino säuts hirmsa sõidu kohta / Twitter Foto: twitter

Klient postitas videoülesvõtte Twitterisse, öeldes, et see on kõige ohtlikum ja ebasobivam sõit tema elus. Klipis on näha, kuidas naine suudleb autojuhti ning siis liigub enda peaga mehe sülle. Kuna mehele pakuti vabanduse asemel taksokrediiti, avalikustas Manuel video, lootes saada Uberilt normaalne vabandus.

Video, mis on tehtud Snapchatis näitab, kuidas juht vaatab telefonist kaarti, samal ajal kui naine kõrvalistmel teda suudleb. Juht suudleb naist vastu, ent palub tal lõpetada, mispeale prostituut haarab kinni mehe särgikraest. Klipp lõpus on näha, kuidas juht rahulikult sõidab, sellal kui naine talle oraalseksi teeb ning Manuel hüüdmas, et soovib maha minna.

Facebooki postituses kirjutab hirmsa kogemuse ohver, et arvas alguses, et naine kõrvalistmel on mõni pereliige: «Lähenedes enda taksole, märkasin, et kõrvalistmel juba on keegi. Kontrollisin üle, ega ma ei valinud sõidujagamisteenust teiste kasutajatega, ning mõtlesin, et äkki tegu on taksojuhi tuttavaga. Kui me sõitma hakkasime, üritas esiistmel istunud naine ust lahti teha, aga ei suutnud isegi sirgelt istuda. Ta oli ilmselgelt narkojoobes.»

«Seejärel hakkas naine autojuhti käperdama. Nad hakkasid suudlema ning naine mässas mehe vööpandla avamisega. Sõitsime aina kaugemale alguspunktist ning mul polnud aimugi, kus ma olen, mistõttu jäin esialgu autosse. Siis hakkas naine oma suuga aga juhi fallosega tegelema, see oli minu jaoks viimne piisk. Palusin taksojuhil mind maha lasta. Andsin sellest teada ka Uberile, kes maksis minu sõidu kinni ja andis ka 10 dollarit krediiti. Nad on seda videot näinud, ent enda sõnul nad endiselt uurivad. Nad vastavad minu kirjadele üsna vaevaliselt, aga ma nõuan, et midagi tehtaks! Selline asi pole normaalne,» kurjustas šokeeritud taksosõitja.

Foto: Kuvatõmmis videost

Uberi kõneisik vastas DailyMailile, et tegu on tõesti lubamatu: «Meie endise juhi käitumine on hirmus ja see pole meie keskkonnas tolereeritud. Kohe, kui kuulsime juhtunust, blokeerisime selle juhi ära.»

Sotsiaalmeedias toetatakse Manueli ning kasutajad on videost šokeeritud. See on sõidujagamisteenuse pakkujale järjekordne skandaal pärast endise tegevjuhi Travis Kalanicki šovinistlikku ja kiusavat käitumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles