Kes valetab? Chester Benningtoni lähedased on veendunud, et ta mõrvati! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chester Bennington
Chester Bennington Foto: SCANPIX

Linkin Parki laulja Chester Benningtoni sõbrad ja pere on veendunud, et tegu siiski polnud enesetapu, vaid hoopis mõrvaga. Teooria kohaselt tapeti mees, kuna ta soovis paljastada muusikatööstuse juhtide pahategusid. 

Benningtoni abikaasa kontolt avaldati vahetult pärast mehe surma kummalised sõnumid. Üks neist teatab, et mees kohe kindlasti ei tapnud end ise. Meediaväljaannete sõnul oli konto vahepeal häkitud, ent ükski neist ei anna sellele tõestust.

Säuts Benningtoni naise kontolt, mis hiljem eemaldati ilma igasuguse selgituseta./ Twitter
Säuts Benningtoni naise kontolt, mis hiljem eemaldati ilma igasuguse selgituseta./ Twitter Foto: twitter

Benningtoni lähedane sõber Chris Cornell, kes oli ansambli Soundgarden laulja, sooritas enesetapu vaid kuu aega tagasi. Ka siis võtsid sõna lähedased, kes eneselt elu võtmisesse ei uskunud. Kolleeg muusikamaailmast Chris Keene kirjutas Facebooki: «Olen vait olnud, sest kardan, et midagi võiks ka minuga juhtuda. Ent ma ei suuda enam. Chris ja Chester tapeti. Ma ei usuks eluski seda enesetapujutu. Kõik, kes Chrisi ja Chesterit tundsid, teadsid, et nad on parimad sõbrad. Chester oli isegi Chrisi poja ristiisa. Mehed töötasid koos sihtasutuse heaks, mille ülesanne on aidata võidelda laste seksuaalse ärakasutamise vastu. Chris töötas ka koos Clintoni administratsiooniga, et paljastada Haiti inimkaubandusvõrgustik. Seejuures on oluline märkida, et paljud ajakirjanikud, kes lugu uurima hakkasid, surid kahtlastel asjaoludel. Levib kuuldus, et tapetuteni oli jõudnud nimekiri ametnikest, meediatöötajatest ja artistidest, kes selles pedofiilias osalesid. Ilmselt oli ka Chris antud nimekirja avalikuks tegemast ning peagi leiti ta surnuna. Jõuame eilseni ning täpselt sama juhtus tema parima sõbra Chester Benningtoniga. See ei saa olla kokkusattumus. Kui Chris poos end üles, kuidas seletada, et lahkamistulemuste kohaselt oli tal peatrauma ja 9 murtud ribi. Kõik, kes teavad midagigi laulmisest, peaksid mõistma, et 9 murtud ribiga on esinemine võimatu, mistõttu poleks ta saanud enda surma õhtul esineda. See näitab, et tegu on mehega, kes võitles enda elu eest. Illuminaadid on olemas, inimesed, ärge laske end lollitada!»

Muusik soovis enne surma paljastada muusikamagnaatidest pedofiilid!
Kuvatõmmis Chris Keene'i postitusest. / facebook
Kuvatõmmis Chris Keene'i postitusest. / facebook Foto: Facebook

Tegu ei ole vaid ühe inimese oletusega – teisedki sõbrad ja muusikud nõustuvad, et Chester ja Chris töötasid selle kallal, et paljastada muusikatööstuse juhtide pedofiilsed kalduvused. Niisiis tapetigi mehed ühekuuse vahega, et lastevastaseid kuritegusid kinni mätsida. Massimeediaväljaanded üritavat rünnata igaüht, kes leiab, et meeste surmad on kahtlased ning neid tuleks lähemalt uurida. Meediaportaalid lükanud kohe ümber kuuldused, et meeste surmad võiksid olla seotud ning et Benningtoni surma uuritakse kui tapmist, kuulutades need valeuudisteks. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles