Higi, veri, pisarad: Top 6 Eesti kuulsat paari, kes on lahutuse jõustumiseks kohtusse pöördunud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nancy ja Aivar Mantsiku pulmapidu 2004. aasta augustis.
Nancy ja Aivar Mantsiku pulmapidu 2004. aasta augustis. Foto: Ajakirjade Kirjastus/Kroonika/VIKTOR BURKIVSKI

Korobeinikute lahutuse kohtusse jõudmise valguses otsis Elu24 toimetus välja kuulsad Eesti paarid, kes ka pole suutnud omakeskis sotte selgeks rääkida. 

Riigikogu liige Yana Toom ja abikaasa Aleksei Toom presidendi vastuvõtul. Депутат Рийгикогу Яна Тоом с супругом.
Riigikogu liige Yana Toom ja abikaasa Aleksei Toom presidendi vastuvõtul. Депутат Рийгикогу Яна Тоом с супругом. Foto: Sille Annuk

Yana ja Aleksei Toom lahutasid 2015. aastal. Europarlamendi saadik ei soovinud selle tagamaid tollal kommenteerida. Siiski jättis naine abikaasa perekonnanime.

Oleg Ossinovski ja Irina Osinovskaja 2015. aasta PÖFFi avamisel
Oleg Ossinovski ja Irina Osinovskaja 2015. aasta PÖFFi avamisel Foto: Õhtuleht / Teet Malsroos

Suurärimees Oleg Ossinovski ja endine Vene Teatri juht Irina Osinovskaja pidid kohtutee ette võtma eelmisel aastal. "Tõepoolest, meie suhted on juba mõnda aega faktiliselt lõpetatud, kuna temapoolne käitumine ei võimaldanud abieluga jätkata," tunnistas Irina tollal Kroonikale. Abikaasad ei jõudnud vara jagamise osas kokkuleppele, mistõttu esitaski naine kohtule avalduse. Summad, millest jutt käib, on tõesti suured, kuna äriimpeeriumi väärtuseks hinnatakse pea 221 miljonit eurot. Kohus langetaski otsuse, ent kuna istung oli kinnine ning asjaosalised ei taha ka ise asja kommenteerida, jääb vara jagamise tulemus saladuseks.  

Alex Lepajõe ja Merle Palmiste 1999. aastal
Alex Lepajõe ja Merle Palmiste 1999. aastal Foto: PM/EMF/ANDER ILP

Viimati käisid kunagine staarpaar Alex Lepajõe ja Merle Palmiste kohut 2010. aastal. Niisamuti nagu sajandi alguseski oli küsimus elatisest ja hooldusõigusest. Kumbki osapool pole soostunud selgitama vaidluse tagamaid.On teada, et hagi esitas Palmiste, kes jäi pärast lahkuminekut kasvatama paari ühist, praegu 20-aastast tütart.

Jan ja Marion Uuspõld.
Jan ja Marion Uuspõld. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

2012. aastal lõppes pikk lahutusprotsess Jan ja Marion Uuspõllu vahel. Kroonika sõnul ei võtnud Marion tagasi oma neiupõlvenime Poom, et ei peaks ümber vormistama kõiki olulisi dokumente. Vara jagamine kestis pärast kohtuistungit edasi, ent ühiselt soetatud talu osas saavutati siiski kokkulepe. 

Nancy ja Aivar Mantsiku pulmapidu 2004. aasta augustis.
Nancy ja Aivar Mantsiku pulmapidu 2004. aasta augustis. Foto: Ajakirjade Kirjastus/Kroonika/VIKTOR BURKIVSKI

2009. aastal lahutasid abielu lauljatar Nancy ja ärimees Aivar Mantsik. Kuigi harilikult lahutatakse abielu kohtus, kui küsimus on rahaasjades, see Nancy sõnul sel korral nii polnud. Lauljatari sõnul läksid nende abielulahutuse paberid kohtusse seepärast, et neil polnud lihtsalt aega koos perekonnaseisuametisse minna. Varajagamisest Nancy rääkida ei soovi. Tema sõnul elab ta igal juhul edasi talle ja Aivarile kuuluvas Järveküla elamus. Maja läks kohtutäituri kätte 2015. aastal ning uued omanikud võtsid naiselt maja väevõimuga. Samuti kinnitab Nancy, et neil on Mantsikuga endiselt hea läbisaamine.

Briti saatkonna vastuvõtt Elizabeth II troonijuubeli puhul, Andrei Korobeinik ja Elis (2012)
Briti saatkonna vastuvõtt Elizabeth II troonijuubeli puhul, Andrei Korobeinik ja Elis (2012) Foto: Jelena Rudi

Täna toimub kohtuistung Andrei ja Tatjana-Elis Korobeiniku lahutusasjas. Hagi esitas poliitikust ärimees. Paaril on ühine tütar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles