Hunt Kriimsilm! Mitu ametit on Triin Tulevil?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Tulev
Triin Tulev Foto: Instagram

Eesti seksikam kaitseliitlane Triin Tulev peab salamisi mitut ametit. 

Triin Tulev lendas Eesti meelelahutusorbiidile sajandi alguses, kui maarjamaal ihales iga televaataja mahlase tõsielusaate järele. Toodeti vallatu saade «Lihtne Elu», milles kaks blondi näitsikut pidid hakkama saama karmi maaeluga. Kui Sille elab hetkel õnnelikult Austraalias, siis Triin kui tubli töömesilane toimetab hetkel mitme ala peal. Kevadel läbis südikas neiu sõduri baaskursuse ehk SBK. Triin leiab aega ka kirjutamisele, eelmise aasta aprillis avaldas Triinu julge, avameelse ja kohati fantaasiarikka elulooraamatu «Elus». Kaunis blondiin pidas aastaid aktiivselt ka blogi, mis küll hetkel on puhkusel.
Muusika on kaunitari alati paelunud ja tema DJ ülesastumisi on teinud Triin nii kodumaal kui pidude saarel Ibizal. Triin Tulev kui üks kaunemaid seltskonnatähti siin Eestis, tegeleb aktiivselt ka modellindusega.
Lisaks tegeles naine veel eelmisel aastal kinnisvaraga – Tulev oli kinnisvarabüroos Epicenter maakler. Novembrikuus oli ta ettevõttes müügitulemustelt kolmandal kohal!
Sellele värvikale nimekirjale paneb punkti fakt, et Triin Tulev püüab ülikoolis juuraharidust. Jätkuvalt põnevaid ameteid Triinule!




 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles