Fotod: õõvastav või seksikas? Naine süstis endale tagumikku 2 kilo rasva, et välja näha nagu Kim Kardashian

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Pamplona
Jennifer Pamplona Foto: Caters News Agency/Scanpix

Sao Paolost pärit Jennifer Pamplona (24) on tänaseks kulutanud peaaegu 500 000 dollarit, et välja näha nagu Kim Kardashian.

Jennifer on pöördunud plastilise kirurgia poole, et välja näha nagu Kim Kardashian: ta on lasknud teha kaks rinnaoperatsiooni, huuleoperatsiooni, ninalõikuse ning ta on viimase seitsme aasta jooksul lasknud eemaldada neli ribi. Tipuks kõikidele plastilistele lõikustele on ta lasknud endale tagumikku süstida peaaegu 2 kilogrammi rasva, et saavutada Kimile omane liivakella kehakuju, vahendab Ladbible. 

Nist on keeldunud opereerimast vähemalt kaheksa arsti. Jennifer enda sõnul seda ei mõista ning kinnitab, et tunneb end enesekindlamalt ning seksikaimalt kui kunagi varem. 

"Inimesed arvavad, et ma olen rumal, aga ma tulen Brasiilia agulist ning täna olen kuulus ja mul on oma firma," sõnab 24-aastane. 

Welcome to my favorite photoshoot For my Cosmetic line and to promote my reality Show. That is going up soon. I am wearing Miss Savkovic liquid matte lipstick. From #jenniferpamplonacosmetics Thank you for All of my Work team, who's work hard to make everything happen. Special to my Manager and producer @marcelaiglesiashollywood Check my interview on @vogueitalia @thesun Pictures and production @sunnieheers @thirdcactuscreative Hair @oreidoscabelos And Thank you to my Work team @tamara__sav @dredgarplastica @skinlabcosmeticos @esteticasantabeleza @arillsonchristino @mocabonnita @nickicamargo_ Bem-vindo a minha sessão de fotos favorita Para a minha linha Cosméticos. E para promover o meu Reality Show que vai p ar em breve. Estou usando o batom matte líquido Miss Savkovic. Obrigado a todos meu time que trabalham bastante para fazer tudo acontecer. Especialmente para minha Gerente e Produtora @marcelaiglesiashollywood Verifique minha entrevista Na @vogueitalia @thesun Fotos e produção @thirdcactuscreative @sunnieheers Hair @oreidoscabelos E todos os agradecimentos para meus parceiros de trabalho @tamara__sav @dredgarplastica @skinlabcosmeticos @esteticasantabeleza @arillsonchristino @mocabonnita @nickicamargo_ #jenniferpamplonacosmetics #bosslady #lasvegas

A post shared by Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles