Video! Billboard top10: Linkin Park´i suurimad hitid läbi aegade!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linkin Park arrives at the Grammy Awards on Sunday, Jan. 31, 2010, in Los Angeles.
Linkin Park arrives at the Grammy Awards on Sunday, Jan. 31, 2010, in Los Angeles. Foto: Galaxy/starmaxinc.com/Starmax/EMPICS Entertainment

Neljapäeval lahkus muusik Chester Bennington, kes oli alternatiiv-elektroonilise rockbändi Linkin Park´i laulja. Mälestades Chesterit, on Billboard reastanud Linkin Park´i 10 kõige suuremat singlit läbi aegade. Kokku on Linkin Park andnud välja 7 stuudioalbumit.

Billboardi tabeli esikolmikusse kuulub bändi kolmanda stuudioalbumi «Minutes to Midnight» singel «What I´ve Done», mis nägi ilmavalgust aastal 2007 ja «Numb», mis on pärit 2003 aasta albumist «Meteora».

Linkin Park, Dave «Phoenix» Farrell, Joe Hahn, Mike Shinoda, Brad Delson, Chester Bennington ja Rob Bourdon / Jim Cooper Scanpix
Linkin Park, Dave «Phoenix» Farrell, Joe Hahn, Mike Shinoda, Brad Delson, Chester Bennington ja Rob Bourdon / Jim Cooper Scanpix Foto: JIM COOPER/AP

Esikohale on Billboard pannud loo «In The End», mis on pärit bändi debüütalbumilt aastast 2000. Bändi viimane stuudioalbum «One More Light» avaldati selle aasta maikuus.
 

Chester Bennington / Tim Holt, Scanpix
Chester Bennington / Tim Holt, Scanpix Foto: Tim Holt/

USA meedia teatel leidis politsei eile, 20. juunil kella 9.00 paiku kohaliku aja järgi ansambli Linkin Park laulja Chester Benningtoni Californias Palos Verdeses asuvast majast surnuna. Chesterit jäävad mälestama abikaasa Talinda Bennington ja muusiku 6 last.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles