Chester Benningtoni poeg kirjutas isale südantlõhestava sõnumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chester Bennington, Talinda Bennington ja poeg Tyler Lee Bennington
Chester Bennington, Talinda Bennington ja poeg Tyler Lee Bennington Foto: AP/Scanpix

USA meedia teatel leidis politsei eile, 20. juunil kella 9.00 paiku kohaliku aja järgi ansambli Linkin Park laulja Chester Benningtoni Californias Palos Verdeses asuvast majast surnuna.

Chester Bennington / Scanpix
Chester Bennington / Scanpix Foto: SCANPIX

Alkoholisõltuvuse ja depressiooni all kannatanud 41-aastane laulja poos end üles Los Angelese maakonnas asuvas kodus. Tema surnukeha leiti neljapäeval veidi enne üheksat hommikul. 2006. aastal abiellus ta Talinda Bentleyga, kes jagas liigutavat sõnumit Twitteri vahendusel juunikuu alguses. 

Paari ühine poeg Tyler oli isale jätnud südamliku sõnumi:

«Isa, naudi oma proovi või mida iganes sa täna ette võtad. Armasta elu, sest see, milles elad, on klaaskindlus (viidates sellele, kui habras on elu).»

Chester on abielus olnud kahel korral: muusik abiellus oma esimese naise Samantha Marie Olitiga 31. oktoobril 1996, neil on poeg Draven Sebastian Bennington, kes sündis 19. aprillil 2002.  Nad lahutasid 2005. aastal. Muusiku teine naine on Modell Talinda Ann Bentley ja neil on kolm last: poeg, Tyler Lee Bennington ning kaksikud tütred Lilly ja Lila Bennington.
 

Chester Bennington, Talinda Bennington ja poeg Tyler Lee Bennington / AP/SCANPIX
Chester Bennington, Talinda Bennington ja poeg Tyler Lee Bennington / AP/SCANPIX Foto: AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles