Helen Adamson on paranenud raskest vaimsest haigusest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson ja Margus Vaher rääkisid isiklikust elust näiteid tuues ajutiselt Pargi tänaval pesitsevatele Vanalinna põhikooli 3.–8. klasside õpilastele kiusamisest.
Helen Adamson ja Margus Vaher rääkisid isiklikust elust näiteid tuues ajutiselt Pargi tänaval pesitsevatele Vanalinna põhikooli 3.–8. klasside õpilastele kiusamisest. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Kaunis lauljanna Helen Adamson on elus teinud suure kannapöörde ja hakanud vabakutseliseks, kirjutab Kroonika.

Helen, kes sai tuntuks aastaid tagasi lauluga «Kas tead?» mida on nüüd Youtube´i vahendusel ligi 1,8 miljonit korda vaadatud, kannatas meie aja levinud haiguse, depressiooni, all. Nüüd on noor naine raskest haigusest tervenenud. Tänu oma helitehnikust kallimale Taavi Tõnnissonile otsustas Helen jätta oma igapäevatöö LG koolitusjuhina, et keskenduda ennekõike laulmisele!
Ilusa hingega Helen algatas koos laulja Margus Vaheriga aastal 2014 koolikiusamisevastase loengusarja, mis on suunatud 4. – 9. klassi õpilastele. Muusikute jaoks on selle tänuväärse ettevõtmise eesmärk suhelda noortega, tekitada ühiskondlikku arutelu ja otsida lahendusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles