Kuum galerii! Top10: Eesti kõige seksikamad mehed!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuna Eestimaale kuuma suve ei ole oodata, soojendame teie südameid kuuma pildiseeriaga. Elu24 toimetus pani kokku galerii Eesti kõige kütkestavamatest meestest.

Alar Ojastu - Eesti üks hinnatum koolitaja on mees kui kompvek - magus nii seest kui väljast!

Sergo Vares - vabakutseline näitleja ei ole ennast suures pildis viimasel ajal palju näidanud, seepärast lisasime ta meie ilusate meeste galeriid täiustama.

Tambet Tuisk - kes teenib leiba rohkem filmi- kui teatrinäitlejana, on naisi alati rabanud oma erilise karismaga

Marko Reikop - legendaarne saatejuht, kelle kommentaarid Eurovisiooni või Ringvaate otse-eetris on teinekord piinlikult teravad, ei jäta kedagi külmaks.

Rasmus Mägi - 25-aastane kergejõustiklane on vaieldamatult Eesti üks kompumaid sportlaseid.

Tanel Padar - Eesti esirokkar on teinud elus suure kannapöörde. Elupõletajast on saanud ontlik koolipoiss ja tervisliku eluviisi kummardaja - kiidame heaks! 

Ragnar Klavan - maarjamaa kõige kuulsam vutimees, kes kuulub Liverpooli ridadesse teab, et tänapäeva jalgpallis loeb ka soeng ja välimus. 

Mait Malmsten - Eesti Draamateatri hurmav näitleja on lavalaudadel olnud juba ligi 25 aastat!

Mart Müürsepp - Eesti Nuku- ja Noorteatri näitleja on stiilselt boheemlaslik ja leidis seepärast koha ka meie top 10 galeriis.

Henrik Sal-Saller - kui keegi mees on seksikas, siis on see Hendik Sal-Saller. Kas on see aktsent õpitud või päris, aga meile see meeldib!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles