Top 5 staari, kes pärast reality-tv tähelendu päris pööraseks läksid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Anna otsib meest"; Anna Jankelevitš
"Anna otsib meest"; Anna Jankelevitš Foto: TV3

Reality-televisioon: sünnitab staare ja tihti lõpetab nende 15-minuti kuulsuste tähesära intetute konfliktidega, väljaütlemistega või skandaalidega. 

Seksi-Maris

Tõsielusaatest "Unistuste printsess" tuntuks saanud Maris Altma, kes oli ka Lauri Pedaja kallim, oli 2000ndate lõpus meedias päris kõmuline tegelane. Toona 19-aastane neiu rääkis, kuidas ta ei suutnud 50 päeva ilma seksita olla ning miks naised tarbivad kokaiini ning alkoholi. 

Printsess Maris Altma
Printsess Maris Altma Foto: Jelena Rudi

Farmi-Gabriel

Tõsieluseriaalis "Farm" tuntust kogunud striptiisistaar Gabriel Kubjas käis mullu detsembris kohtuteed, saades enda kanda süüdimõistva otsuse narkootilise aine mõju all sõiduki juhtimises.

Kubjasele mõisteti karistuseks tingimisi 7-kuuline vangistus, pooleteise aasta pikkuse katseajaga. Ühtlasi võeti tõsielustaarilt mootorsõiduki juhtimisõigus kolmeks kuuks ning määrati tasumisele 845 eurot.

Mees on astunud kohtukulli ette ka varasemalt: 2012. aastal mõistis Harju maakohus Gabriel Kubjase süüdi seksuaalkuriteos, määrates talle kokkuleppemenetluse korras kaheaastase tingimisi vangistuse sama pika katseajaga.

 
 Foto: Gerli Toomepuu

Prooviabielu-Kalvi-Kalle

Pärast saate "Prooviabielu" salvestamist, istus Kalvi-Kalle Kruusamäe vangis kolm kuud ilma juhiloata autojuhtimise eest. Hiljem kui mees vangist välja pääses ning saade eetrisse jõudis, tõusis Kalvi-Kalle, koos kaaslanna Heleniga komeedina staaride staatusesse. Paar on oma suhet avalikult kommenteerinud ning lahanud meedias ning sotsiaalmeedias, samuti on Kalvi-Kalle jõudnud kõmulehe toimetust per**e saata. 

Helen ja Kalvi-Kalle «Kolmeraudses»
Helen ja Kalvi-Kalle «Kolmeraudses» Foto: TV3

Baari-Madis

Reality-saatest "Baar" tuntuks saanud Madis figureeris meedias oma vallatu ning pika ööeluga. Mees rääkis, kuidas tal mitte ükski nädal ei jää vahele klubis käimisel ning kuidas 36 tundi järjest magamata pidutseda täiesti okei on. Baari-Madisest sai peoloom-Madis. 

Madis ja Siim
Madis ja Siim Foto: Indrek Galetin

Armu-Anna

Üliemotsionaalses ja üllatusterohkes saates "Anna otsib meest" tuli ilmsiks telestaar Anna Jankelevitši printsessilik ning venelannalik temperament. Kuigi Anna oli armunud vangi, kes tema saates oli ning osaliste vahel pilluti armu- kui ka mürginooli, lõi pärast saadet välja Anna bravuur. Praeguseks on naine kaotanud palju kaalu ning tähelepanu keskpunktist olnud eemal. 

Anna Jankelevitš
Anna Jankelevitš Foto: TV3
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles