«Kaks takti ette» täitis prooviesinemiste maraton

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kaks takti ette» esimene saade
«Kaks takti ette» esimene saade Foto: Postimees

Täna jätkus «Kaks takti ette» ettelaulmismaraton, pikemalt said sõna žüriiliikmed ning vaatajale meenutati varasematel aastatel saatest tuule tiibadesse saanud artiste.

Hooaja teise osa täitsid prooviesinemised ning lauljaid hindasid Lauri Saatpalu, Elmar Liitmaa, Lenna Kuurmaa, Lea Liitmaale ja viimast korda Hanna-Liina Võsa.

Lisaks jagasid kogemusi lähemas minevikus laulusaates osalenud ja nüüdseks juba tuntud Eesti lauljad Vaiko Eplik, Gerli Padar, Laura Põldvere ja Eda-Ines Etti.

Vaiko Epliku arvates alustab suur osa Eesti vokaaleliiti just saatest «Kaks takti ette.» Ta rõhutas ka, et hea laulja ei tohi rumal olla: «Reegleid pole ja võidab see, kellel nuppu on.»

Laura Põldverel oli samuti kindel ettekujutus heast artistist: «Laulja peab hea inimene olema, silmades peab peegelduma headus.»

Žüriiliikme Lea Liitmaa sõnul on saade sel aasta isegi huvitavam kui eelmisel ning usub, et üllatused on veel ees.

Karmi sõnaga Lauri Saatpalu mõtles enne sügavalt, kui tänavuste lauljate taset kommenteeris. «Pole hullu midagi,» arvas ta.

Järgmises kahes saates võtavad mõõtu 40 parimat ning nendest pääsevad edasi vaid pooled.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles