Briti näitleja jäi Tais joast alla kukkudes kolmeks päevaks veelõksu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Nicholls
Paul Nicholls Foto: SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM/SCANPIX

Sarjast «East Enders» ja Bridget Jonesi filmist «Edge of Reason» tuntud Briti näitleja Paul Nicholls kukkus Tais joast alla, vigastas jalga ja oli kolm päeva veelõksus.

38-aastase Nichollsiga juhtus õnnetus Koh Samu saare Khun Si joal, edastab The Guardian.

Paul Nicholls
Paul Nicholls Foto: SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM/SCANPIX

Mees leiti tänu sellele, et kohalikele jäi silma mitu päeva seisnud rendimootorratas. Politsei tegi kindlaks, et selle üüris mees nimega Gerrard Paul Greenhalgh, mis on Nichollsi sünninimi.

Politsei leidis poolteadvusel mehe jõest, tal oli jalavigastus ja hüpotermia ning ta viidi haiglasse.

Nicholls kirjutas hiljem sotsiaalmeedias, et ta on oma ellujäämise üle õnnelik.

«Mul on hea meel, et mind hakati otsima ja leiti, kuigi see võttis aega. Jalavigastuse tõttu ei pääsenud ma liikuma, olin kolm päeva vee ja söögita. Mul oli mobiiltelefon, kuid kõrgest joast kukkudes see kadus,» teatas inglane.

Nichollsi sõnul leidsid arstid, et ta põlv on kivide vastu kukkumisest täiesti katki ja see tuleb uuesti ehitada.

Paul Nicholls
Paul Nicholls Foto: SUPPLIED BY XPOSUREPHOTOS.COM/SCANPIX

Näitleja on ravil Koh Samui haiglas ning raske jalavigastus võib tuua talle kümnetesse tuhandetesse naeltesse ulatuva arve.

Tai meedia andmetel hukkus juunis samas paigas, kus Nicholls kannatada sai, 28-aastane ameeriklasest turist Geoffrey Maui.

Nicholls mängis alates 1996. aastast seriaalis «East Enders» Joe Wicki, hiljem on ta mänginud sarjades «City Central», «Holby City» ja «Law and Order». 2004. aastal oli tal roll filmis «Bridget Jones: The Edge of Reason». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles