Marko Asmer puhus välja kriminaalse joobe: vähemalt 1,5 promilli! (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti lootus Marko Asmer tõmbas eile esmakordselt pähe BMW Sauberi kiivri.
Eesti lootus Marko Asmer tõmbas eile esmakordselt pähe BMW Sauberi kiivri. Foto: Liis Treimann

Reedel, 14. juuli õhtul tabati autoroolist joobes endine vormelisõitja Marko Asmer. Esialgsetel andmetel tuvastati Asmeril kriminaalne joove, mis on vähemalt 1,5 promilli. 

Loe lisaks: Purjus peaga avarii põhjustanud Marko Asmer: ma ei üritanud põgeneda!

Asmeri sõitis oma Mercedes-Benziga Viimsis Delice toidupoe parklas seisnud Toyotale otsa. Tähelepanelik kodanik kutsus politsei, kes endisel vormeliässal tuvastas joobe.

Politsei toimetas Asmeri politseisse. Asmer kommenteerib Elu24-le, et ta kahetseb juhtunud ning "ta ei proovinud põgeneda ning läks politseiga kaasa rahumeelselt." Samuti lisas Asmer, et ta rohkem ei saa juhtunud kommenteerida, sest praegu on politseis käimas asjaolude selgitamine. 

Politsei pressiesindaja selgitas, et Asmeril tuvastati esialgsetel andmetel kriminaalne joove, täpsemad andmed selguvad pärast ekspertiis. Kriminaalne joove algab 1,5 promillist ning kriminaalse joobega sõidukit juhtivat inimest ootab ees rahaline karistus või kuni kolmeaastane vangistus. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles