Video: USAs langes maja katusele mitu kilogrammi vorste, lõhkudes katust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia vorstid
Itaalia vorstid Foto: Fred de Noyelle / GODONG/picture-alliance / Godong/Scanpix

Ameerika Ühendriikides Floridas Deerfield Beachis elav pere sai üllatuse osaliseks, kui varahommikul langes taevast nende maja katusele suur hulk Itaalia vorste.

Juhtum, milles katusele maandus mit külmutatud vorsti pakki, leidis aset möödunud laupäeval 15. juulil, edastab foxnews.com.

«Ärkasime umbes kella 4.00 paiku selle peale, et väljast kostis valu heli. Arvasime, et see on äike. Läksin välja uurima, et kas tõesti on ilm halvaks läinud, kuid leidsin aiast ja katuselt külmutatud vorside pakke,» sõnas majaomanik Travis Adair.

Pere leidis mitu pakki vorste, mille kogukaal oli üle seitsme kilogrammi.

Poeg Austin Adair lisas, et pärast kahe vorstipaki leidmist aiast läksid nad katusele ja leidsid veel vorstipakke. Külmutatud, Itaalia retsepti järgi tehtud vorstid olid taevast kukkudes katusesse nii mõnegi augu ja prao tekitanud.

Pere teatel olid külmutatud vorstidel, mille lõhn ei olnud jääst hoolimata just kõige meeldivam, silt William Land Service, mis on Alabamas tegutseva firma nimi.

Adairide pere võttis selle firmaga kontakti selgitades, et nende firma sildiga vorstid kukkusid nende maja katusele, kuid firma esindaja ei saanud aru, millest talle räägiti. Perel ei jäänud muud üle, kui taevast sadanud vorstidest fotod saata. Firma ei ole nendega kontakti võtnud.

«Tahan saada selgust, miks kesket ööd järsku meie maja katusele vorste sadas,» teatas pereema Jennie Adair. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles