«Troonide mängu» režissöör kaitses laulja Ed Sheerani osatäitmist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader seriaalist «Troonide mäng». Pildil Ed Sheeran ja Maisie Williams
Kaader seriaalist «Troonide mäng». Pildil Ed Sheeran ja Maisie Williams Foto: Helen Sloan/AP/Scanpix

Menusarja «Troonide mäng» seitsmenda hooaja esimene osa pealkirjaga «Dragonstone» jõudis vaatajateni, selles teeb rolli ka Briti laulja Ed Sheeran, kelle osatäitmine sattus sarja fännide kriitika ja naeru alla.

26-aastane Sheeran kustutas negatiivse tagasiside tõttu oma Twitteri konto, edastab Time Magazine.

Ed Sheeran «Troonide mängus»
Ed Sheeran «Troonide mängus» Foto: HBO / BACKGRID/Scanpix

«Troonide mängu» režissöör, kanadalane Jeremy Podeswa asus Sheerani kaitsele öeldes, et inglasest laulja etteaste oli väga hea.

«Troonide mängu» režissöör Jeremy Podeswa
«Troonide mängu» režissöör Jeremy Podeswa Foto: gameofthrones.wikia.com

«Ta oli nõus kaasa lööma, lauldes ja näideldes väga hästi. Need kriitikud, kes Edi ei tunne, peaksid mõtlema, kui hakkavad teda kritiseerima. Olen tema etteastega rahul,» sõnas režissöör.

Ed Sheeran ja Maisie Williams «Troonide mängus»
Ed Sheeran ja Maisie Williams «Troonide mängus» Foto: Helen Sloan/AP/Scanpix

Sheeran ei ole esmene muusik, kes selles sarjas üles astus. Varem on selles nähtud ansambli Snow Patrol liiget Gary Lightbodyt, Coldplay Will Championit, Islandi bändi Sigur Rosi ja USA heavymetal kollektiivi Mastodon liikmeid.

«Troonide mängu» produtsendid teatasid Ed Sheerani kaasamisest seitsmendasse hooaega märtsis. Nüüd lisati, et nad tahtsid panna Sheerani mängima koos Maisie Williamsiga ja see õnnestus.

«Mind üllatus, et tuntud laulja Ed Sheeran sarja fännide poolt negatiivse vastuvõtu sai. Kõik põhitegelased on tuntud ja armastatud, samas ei võta vaatajad vist uusi tegelasi kiiresti omaks. Sheeran võeti sarja, kuna teadsime, et ta on suur fänn ning ta sai hästi hakkama,» sõnas produtsent David Benioff.

«Troonide mängu» seitsmes hooaeg koosneb seitsmest osast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles