Metshaldjas Mari Metsallik jagab õpetlikke sõnu armastuse kohta! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Metsallik
Mari Metsallik Foto: elutahketoiduta.blogspot.com

Metshaldjas Mari Metsallik jagab kauneid mõtteid armastusest. 

Vahepeal peaaegu pühaku staatusesse tõusnud metshaldjas Mari Metsallik on oma noorele eale vaatamata uskumatuid pöördeid elus teinud. Kunagi kohaliku meesteajakirja kaanel alasti poseerinud naine vahetas välisele ilukultusele pööratud mailmavaate sissepoole ja elas aastaid metsas, on ammutanud iidseid tarkusi loodusest, pidanud blogi, jaganud teadmisi ja nõuandeid ning ammutab naiselikku energiat ürgsest kõhutantsust. 
Hiljuti jäi aga Marile silma lugu, mis rääkis hingesugulusest ja ühest Eestis elavast paarist, kes on koos elu jaganud juba 70! aastat. 

Sellest inspireerituna jagas Mari kauneid mõtteid armastuse teemal enda sotsiaalmeedia kontol.

Mari Metsallik
Mari Metsallik Foto: Viktor Burkivski

"Ei ole nii, et kui sul "veab", siis saabub lihtsalt niisama su ellu keegi tore partner, kes su elu õnnelikuks teeb ja ise ei pea selleks mitte midagi tegema. Ela endale, mõtle eelkõige iseendale ja muud sellised loosungid. Seni vaheta partnereid nagu sokke kuni saabub keegi ideaalne. Ja kui siis tulevad mingid probleemid või arusaamatused, siis öeldakse, et ju sellised on nende hingede kokkulepped ja tuleb eri teid minna, tuleb keegi uus kuni mingite kiirete õppetundide lõpuni ja siis vahetatakse temagi jälle välja. Ja selle kõige tulemust näete tänapäeval kõikjal. Lokkab armastuse energia puudus ja sellest tuleneb kõik muu halb. Armastuse energia ei tule kunagi ajutiselt, ta tuleb lootusega jääda ja soojendada ning valgustada kahe inimese elu igavesti." jagab Mari ilusaid mõtteid. 

"Selline suhe, mitte ainult elu lõpuni kestev vaid igavene, kehastusest kehastusse taasühinev ja teineteist taasleidev armastus, see ei ole vedamine ega lotovõit, see on igapäevane töö ISEENDA kallal. Sellises armastuses ei mõelda iseendale ega sellele, kuidas endal parem oleks. Mõeldakse ja pühendutakse 100% teisele inimesele, tema õnnele, tema heaolule. Tehase tööd enda kallal, et oleks mõtetes puhtus, et ei tekiks negatiivset energiat tootvat mõtet oma kallima kohta vaid mõtted oleksid sellised, et nende kaudu voolaks lakkamatult soojendavat armastuse energiat teise inimeseni, mis teda toidab ja tema hinge kasvatab. Ja iga koosoldud aastaga muutuksid need mõtted ning pilk millega oma kallimat vaadatakse, aina soojendavamaks ja helgemaks. See armastus on kogu elu ja kogu universumi alus, kõige loova alus. Vaadake kuidas armastuse energia, kui teda osatakse mitte ainult hoida vaid aastast aastasse kasvatada ja toita, muudab inimesed Loojateks. Ainult armastusest toidetud hinged tunnevad soovi hakata looma. Antud loos naine tegeleb eriliste salli kudumisega, mees külalistele kingituseks mõeldud puunikerdustega. Kõikides nendes hellas ja helges energias loodud esemetes, sallides, nikerdustes, säilib nende loomiseks inspiratsiooni andnud energia- puhas armastus. Selliselt muutub iga taoline kingitus tugevaimaks nii keha kui hinge tervendavaks väeesemeks igaühele, kes suudab vastu võtta.

Mis on kõige imelisem sellise armastuse juures? See on igavene ning aina kasvav. See tähendab, et järgmisse kehastusse tuleb see hing juba ülitugeva tunde ja teadmisega, et minu jaoks on kuskil keegi väga eriline. See, kelle jaoks ma olen loodud, keda ma olen armastanud, kellega ma olen koos loonud ning seesama igavene armastuse energia toob meid õigel ajal kokku ning ma tunnen ta koheselt ära tema silmade järgi. 

Sellepärast ei ole vaja nendel inimestel hüpata suhtest suhtesse ning rääkida, et nii peabki olema. Tema hinges on kindel teadmine ja ootus. 

Ja kui see hetk lõpuks tuleb, kui need kaks uuesti kohtuvad, on see kõige imelisem hetk maailmas. See on äratundmishetk. Sa vaatad järsku nendesse samadesse silmadesse ning nendest hoovab sinuni seda tuttavat soojendavat energiat. See pilk ning silmad on liialt erilised sinu jaoks ning nendesse vaatamine tekitab sinus reaktsioone, mida sa pole varem selles elus tundud, sest korraga meenuvad kõik koos veedetud elud ning kogu armastus, mida oled tema vastu tundnud. See tunne on niivõrd tugev ning liialt intensiivne, et paneb punastama ning pilku maha pöörama. Ning sellest hetkest olete te lahutamatud isegi siis, kui tol hetkel tunduks teie tekkiv suhe kõige ebatõenäolisem kogu maailmas. See juhtub ning kõik teie ühised unistused ja soovid siin elus materialiseeruvad nüüd niivõrd kiiresti, sest nende taga on tohutu kontsentreeritud armastuse energia. Te tajute teineteise tundeid ning loete teineteise mõtteid sõnadeta, üks mõtleb- teine ütleb välja. Iga koosveedetud hetk on kui nektar teie mõlema hingele. Ning kõik see aina kasvab ja kasvab ja muutub aina tugevamaks. 

Ja see on kõik ainult ja üksnes ISEENDA kallal tehtud vaimse töö tulemus. Tõelise vaimse arengu tulemus. Oskus asetada enda ego tahaplaanile ning teine inimene kõige tähtsamaks. Osata olla naine, 100% naine oma naiselikkusega, elu loomise, hoidmise ning oma pilguga ning mõtetega soojendamise ja tervendamise oskusega naine ning kasvatada läbi selle enda kõrvale tõeline, imeline mees kes siis tõesti sellest energiast inspireerituna täidabki teie elu iga unistuse ning kelle rasketel päevadel soovite teda vaid hoida ning armastada. Kelle eest te hakkate palvetama iga päev."
 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles