Üleöö! Raadio Elmari nägus raadiohääl hakkas muusikuks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Hermann
Lauri Hermann Foto: Aldo Luud / Õhtuleht / Scanpix

Raadio Elmar saatejuht Lauri Hermann on otsustanud end «nähtavaks» teha ja alustanud muusikukarjääri!

«Eluaeg raadiotööd teinud, aga nüüd otsustasin teha ansambli,» räägib Lauri muusikutee alguse tagamaadest. Lauri muusikakollektiiv kannab nime Sunlight ja hiljuti avaldati suvise rütmiga lugu «Veenus mu ees» koos meeleoluka videoga! 
Lauri on aastaid tagasi antud intervjuus ajalehele Õhtuleht rääkinud, kuidas talle on armastust avaldatud, teadmata, missugune ta väljagi näeb. Hääl paneb kuulajate kujutlusvõime tööle ja inimestel on sageli raske uskuda, et tema ongi  Elmari raadio Lauri. 
Noormees on ka kuulnud, et teda on hääle järgi peetud tüsedaks vanameheks. «Raadioüritustel kuulajatega kohtudes on siis tehtud suured silmad ja kaheldud, et see küll Elmari-Lauri ei ole, näidake meile seda õiget Laurit!» Nüüd ongi see võimalus! 
Video sai tehtud koos tantsuklubi Tokra tüdrukutega.
Juba sügiseks on ansamblil Sunlight valmis ka täispikk esinemiskava, nii et hoidke silmad ja kõrvad sotsiaalmeedias lahti!

Vaata videot, kuidas näeb välja Elmari tuntud raadiohääl Lauri Hermann, kes ansamblis figureerib kitarristina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles