Kalvi-Kalle: minu kõrval ei ole enam kedagi, kes mind tõeliselt armastaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle Kruusamäe
Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle Kruusamäe Foto: Instagram/ Helen Kõpp

Sotsiaalmeedia vahendusel telestaaride tülist osa saavad sõbrad ja tuttavad soovitavad armunutel siiski taas ühine meel leida ja ära leppida. On tüli tõusnud faktist, et Helen eelistas nädalavahetusel sõprade seltskonnas üksi pidutseda? Või on noorte peade kohale tekkinud tumedad pilved muul põhjusel ja armastus hakkab lõppema?

Prooviabielust tuule tiibadesse saanud Kalvi-Kalle, kes väidetavalt nädalavahetusel autot remontis, samal ajal kui Helen kaaslaste seltskonnas Positivus festivalil melu nautis, on viimase ööpäeva jooksul sotsiaalmeediakanalisse hulganisti tumedates toonides postitusi ja pilte lisanud. 

«Hoia enda ümber inimesi, kes Sind tõeliselt armastavad...» postituse juurde on Kalvi-Kalle lisanud märgilise kommentaari: «Minu ümber pole enam ühtki sellist, see kes oli, see arvad kah et võib endale kõike lubada!». Ilmselt viitab noorsand Heleni nädalavahetusel toimunud pidutsemisele. Helen seevastu avaldab postituse all arvamust, et Kalvi-Kalle otsib nende postitustega vaid tähelepanu ja soovitab Kalvi-Kallel ilmselt iseend «p..sse saata». 

/ facebook
/ facebook Foto: Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles