Taas püünel! Hannes Võrno astub üles suvelavastuses!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Memory 2017 artistid: Hannes Võrno ja Tanja Mihhailova.
Memory 2017 artistid: Hannes Võrno ja Tanja Mihhailova. Foto: Tanja / Facebook

Sellel suvel võib Eestis näha Komöödiateatri suveetendust, absurdikomöödiat «Elagu eurotoetused», kus teiste seas lööb kaasa ka Hannes Võrno.

Selle absurdikomöödia tegevus toimub imepisikeses kolkakülas, mis on peaaegu välja surnud. Siiski elatakse seal priskelt igasuguste eurotoetuste najal, mida osavalt välja petetakse: kuritegelike jõukude vastu võitlemiseks, banaaniistanduse rajamiseks, olematult kiirteelt mahasõitude ehitamiseks, iibe tõstmiseks, olümpiastaadioni püstitamiseks jne. Petuskeem töötab ideaalselt, kuni üks Brüsseli ametnik saabub asja kontrollima, kuhu see raha kõik läheb ja mida selle eest tehtud on. 

Vabaõhuetenduses löövad kaasa peale Võrno Anne Paluver, Raivo Mets ja Peeter Kaljumäe. Õhtulehele antud intervjuus räägib Kaitseväes ja missioonidel olnud mees, et  väike teatripisik on temas alati olnud ja kui see viirusena jälle välja lööb, on tal rõõm taas teatris mängida, vahendab Õhtuleht. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles