Estoni Kohver kultusbändist 5MIINUST: lapsed vajavad piiblit, mitte saatana-Anu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu, Genka, Elephants from Neptune ja 5Miinust vallutasid klubi Hollywoodi
Liis Lemsalu, Genka, Elephants from Neptune ja 5Miinust vallutasid klubi Hollywoodi Foto: Rasmus Kooskora

Kultusbändi 5MIINUST liikme Estoni Kohveri arvates on Õhtulehes ilmunud Anu Saagimi ja kaaslaste avaliku kanepi suitsetamise tegu andestamatu. 

5MIINUST, kes räpib alkoholist, narkootikumidest ja libudest, on Elu24-le üllatavalt kommentaari andes ise üllatunud: «Absoluutselt andestamatu. Oleme šokis.»

Anu Saagim suitsetab kanepit
Anu Saagim suitsetab kanepit Foto: Kuvatõmmis videost

Kohveri arvates tuleks kaamera ees kambaga suitsetanud Anu Saagimi karistuseks rakendada midagi rangemat kui noomimine. «Selliste kohutavate kuritegude tarvis tuleb taastada surmanuhtlus,» teatab räppar ja lisab: lapsed vajavad piiblit, mitte saatana-Anu.

12. juunil lahvatas meedias skandaal, kus ilmus Õhtulehes video Anu Saagimist ja seltskonnast, kes eetris avalikult kanepit suitsetasid. Tänaseks on Õhtulehe veebist video eemaldatud ja politsei on teinud avaliku pöördumise. Hiljem väitis Saagim, et tegu ei olnud kanepida. 

Õhtuleht.ee
Õhtuleht.ee Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles