Kas oled valmis? Mauno Meesit Positivusest: "Ära muretse vihma pärast. Laval on hea katus!"

Sisuturundus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauno Meesit
Mauno Meesit Foto: Renee Altrov

Vähem kui mõne päeva pärast toimub 11. korda Baltimaade suurim muusikafestival Positivus, mis toob Lätti Salacgriva mändide alla absoluutsed maailma muusika tipud indie-, pop-, folk- ja elektroonilises muusikas. Lisaks on võimalik oma silmaga näha mitmeid maailmakuulsaid superstaare ning üles asutvad ka mitmed Eesti muusika tegijad, kelle loomingut on võimalik nautida.

Enne, kui kogu festival saab võimsa grande finale, üllatab pühapäeval Palladiumi laval veel laulja, helilooja ja produtsent Mauno Meesit.

33-aastane laulja kavatseb sobituda ilmastikuoludega, jääda härrasmeheks ning dresscode jääb tumedaks ja minimalistlikuks. Muusika festivalile sõidab Mauno koos bändiga. Kogu tehnika mahutatakse auto järelkärusse, et saaks kogu kambaga ühes autos mõnusa tripi teha. Ööbida aga noortel plaanis pole.

Muusik kavatseb aga festivalist ka ise rõõmu tunda: "Proovin head-paremat söögipoolist, mida festivalil pakkuda on." Marko enda salanipp aga, et kogu esinemine laval hästi välja tuleks on üllatavalt lihtne: "Enne esinemist joon vaid vett, et paremini keskenduda." Kuid Mauno fännab ka teisi artiste, kes Positivusele kohale on tulnud: "Plaanin kuulama minna José González-t ja Mew-i," kel aga kindlaid lemmikuid artiste poole soovitab laulja: "Minu kuulamis-soovitused oleks: Get Your Gun, González ja Lepatriinu."

Fännidel soovitab Mauno aga hoolimata heitlike ilmaolude tõttu rahulikuks jääda: "Ära muretse vihma pärast. Palladiumi laval on hea katus."

Enda muusika loominguga on Maunol aga hingelähedane side: "Iga lugu, mille valmis kirjutan on mulle ilmselt sama oluline. Olen aga jätkuvalt väga rahul „Varjudemaa“ loo muusikavideoga, mis kirjeldab suurepäraselt mu muusika atmosfääri.

Tutvu Mauno muusikaga siin:

Copy
Tagasi üles