Varu salvrätikuid! Käteta tüdruk vapustab maailma klaverimänguga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lorelai Mosnegutu
Lorelai Mosnegutu Foto: Kuvatõmmis videost

Rumeenia talendisaates osalev 14-aastane käteta sündinud tüdruk pakkus telesaate ajaloo liigutavaima hetke, kui mängis klaverit. 

Lorelai Mosnegutu lugu on imetlusväärne. Käteta siia ilma sündinuna hülgas ta ema Lorelai pärast sündi. Sotsiaaltöötaja, kes vanemata jäänud beebi lugu televiooni vahendusel nägi, otsustas lapse adopteerida. Tüdruk ei olnud võimeline rääkima enne kolmeaastaseks saamist ning kõndida enne, kui ta sai neljaseks. 

Erivajadusest hoolimata õppis ta paljusid asju tegema oma jalgadega. Ta maalib, mängib pilli ja kasutab sülearvutitki varvastega. Samuti on ta kirjutanud mitu raamatut. 

Lorelai Mosnegutu mängib klaverit varvastega
Lorelai Mosnegutu mängib klaverit varvastega Foto: Kuvatõmmis videost

Tänaseks 14-aastane Lorelai Mosnegutu esines looga «Miljonid staarid» Rumeenia talendisaates. Peale oma kauni lauluhääle vapustas käteta tüdruk publikut, mängides  elektrilist klaverit varvastega. Talendisaate žüriiliikmed ei suutnud pisaraid tagasi hoida.

Lorelai pääses esitluse järel otse poolfinaali. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles