Opa! Kaunis telesaatejuht Aveli Jänes vahetas tüdruksõbra mehe vastu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aveli Jänes
Aveli Jänes Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht / Scanpix

Aveli Jänes, keda teatakse telesaadete «Teekond iseendani», «Armastust otsides» ja «Hooaeg» juhina, on segased ajad enda eraelus üle elanud ja naudib uut armastust, mehe seltsis!

Saatejuht Aveli Jänes, «Armastust otsides»
Saatejuht Aveli Jänes, «Armastust otsides» Foto: Ove Musting


Mõned aastad tagasi tekitas suurt kõlapinda 33-aastase Aveli kihlumine Evelini nimelise naisega. Eelnevalt ühe mehega kolm aastat suhtes olnud Aveli tunnistas, et suhe naisega tuli kui välk selgest taevast. «Aga ootamatult juhtub, et ootamatu inimene on lihtsalt nii oma ja lammutab tegelikult kogu su maailma. Kõige paremas mõttes.»
Aveli suhe siiski ei jäänud kestma ja naiste eluteed läksid lahku. Värskes Naistelehes räägib Aveli, et tundis ühel hetkel, kuidas naisega suhtes olemise periood sai tema jaoks otsa ja tunnistas endale, et vajab siiski enda kõrvale meest: «Arvan endiselt, et paljud naised on biseksuaalsed ja võimelised ka naisega koos olema,» räägib Aveli, kes leidis enda uue armastuse tantsutrennist ja jagab enda elu nüüd Margo nimelise meesterahvaga. Pikemat artiklit loe siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles