Modell Cara Delevigne teeb nüüd karjääri muusikamaailmas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cara Delevigne esitlemas omanimelist kotikollektsiooni.
Cara Delevigne esitlemas omanimelist kotikollektsiooni. Foto: AFP/Reuters/Scanpix

Cara Delevigne’i elus toimuvad järjepanu põnevad muutused. Naine alustas modellindusega, disainides seejuures DKNY ja Mulberry jaoks mõned esemed. Seejärel hakkas käima näitlejakarjääri rada, mistõttu ajas isegi juuksed maha. Nüüd hakkas ta ka laulmisega suurema avalikkuse ees tegelema. Tõeline kaunite kunstide meister, kas pole?

Naine teatas Instagramis enda koostööst Pharrel Williamsiga Instagrami vahendusel. «Kui see on unenägu, siis ärge äratage mind üles. #tänulik,» kirjutas naine enda 40 miljonile jälgijale. Delevigne mängib filmis «Valerian ja tuhande planeedi linn» üht peaosalistest ning lugu «I feel everything» koostöös Williamsiga on linateose tunnusmuusika.

Siiski ei ole tegu esimese korraga, mil Williams ja Delevigne midagi koos teevad. Nimelt osalesid nad koos ka Chaneli 2014. aasta lühifilmis «Reinkarnatsioon», kus nad esitasid koos loo «CC the World»

Lugu saab kuulata alates 4. augustist, mil toimub ka filmi esilinastus. Kuula ka Delevigne'i ja Williamsi viimast koostööd, laul algab 3. minutist. 

If this is a dream please don't wake me up!! AGGGGGHHHHH @pharrell @lucbesson @valerianmovie #grateful

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles