Ronaldo saabki neljandat korda isaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldo maikuus vihjamas läbi Instagrami, et tüdruksõber Georgina on rase.
Ronaldo maikuus vihjamas läbi Instagrami, et tüdruksõber Georgina on rase. Foto: Instagram

Ronaldo 23-aastast tüdruksõpra Georginat kahtlustatakse juba ammu olevat rase. Kuuldused said alguse juba maikuu lõpus, kui Ronaldo lisas Instagrami pildi, mis sellele vihjab.

Paar veetis nädalavahetuse jahil Ibizal ning naine jäi kaamerasilma ette oma triibulistes bikiinides beebikõhuga. Väidetavalt sünnib paari ühine tütreke oktoobris. Seejuures on oluline märkida, et alles mõni nädal tagasi sai jalkaäss tänu surrogaatemale kaksikute isaks.

Ronaldinole lähedane allikas teatas Portugali meediale: «Paar on lapse tuleku üle väga õnnelikud. Kõigile meeldib Georgina väga ning seetõttu ka nende suhe.»

Ronaldo ja Georgina kohtusid eelmisel aastal Dolce & Gabbana peol ning hoidsid enda suhet mõni kuu saladuses, kuniks tegid selle eelmise aasta novembrikuus avalikuks, kui käisid kohtingul Pariisis Disneylandis. Avalikule üritusele koos tulid nad alles selle aasta alguses, kui käisid FIFA jalgpalliauhinnagaalal Zürichis.

Lisaks kaksikutele on Ronaldo ka kuueaastase Cristiano Ronaldo Jr isa, kelle ta sai ka tänu surrogaatemale. Väidetavalt maksis mees kaksikute emale 10 miljonit naela, naise identiteeti ei ole avalikustatud.

Vaata pilte Ronaldo ja tema raseda tüdruksõbra lõbusast nädalavahetusest siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles