George Clooney kartis valuvaigistitest sõltuvusse jääda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney
George Clooney Foto: Flashpoint / WENN

Filmistaar George Clooney tänab oma tädi, 1950. aastatel tuntuse pälvinud Rosemary Clooney´t, kelle katsumuste pealtnägemine aitas tal narkootikumidest eemale hoida.


Arstid pakkusid Clooneyle tugevat valuvaigistit Vicodin, kui ta 2005. aastal filmi «Syriana» võtetel oma selga vigastas, kuid mees loobus pakkumisest, kuna oli näinud, kuidas ta tädi karjäär pärast retseptiravimitest sõltuvusse jäämist alla käis, vahendab WENN.

«Mu isal oli aastaid päris raske, kui ta oli Percodanist sõltuvuses. Ka mu tädi sõltuvus kummitas mind, kui ma selga vigastasin,» ütles Clooney.

«Arstid andsid mulle paki Vicodini, aga ma ei võtnud ühtegi tabletti. Ma otsustasin, et praegu on halb aeg narkosõltlaseks hakata. Kõik on kinni ajastuses – kui ma olen 80, siis võin ma vabalt narkootikume tarvitama hakata, aga mitte praegu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles