Kuuba rajab «armuhotellid», et vähendada avalikes kohtades seksimist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suudelev paar Havannas
Suudelev paar Havannas Foto: ALEXANDRE MENEGHINI/REUTERS/SCANPIX

Kuuba võimude teatel rajatakse pealinna Havannasse hotellid, kus armunud saavad käia seksimas, üürideks toa näiteks üheks tunniks.

Võimud selgitasid, et kuubalased on harjunud seksima avalikes kohtades nagu pargid, rohealad ja rannaalad, eriti aga Havanna Maleconi kaldapealne, kuid see on ebaeetiline ja häiriv, edastab foxnews.com.

Suudelev paar Havannas
Suudelev paar Havannas Foto: ALEXANDRE MENEGHINI/REUTERS/SCANPIX

«Seksihotell» kannab hispaania keeles nime «posada» ja kolm tunni rendihind on 6,50 dollarit. Hotellitoas on voodi, külmkapp ja konditsioneer.

Väljas seksimise põhjuseks peetakse liiga kitsaid elamistingimusi. Kuubas on tavaline, et väikese majas või korteris elab mitu põlvkonda koos.

Kuuba Havanna
Kuuba Havanna Foto: ALEXANDRE MENEGHINI/REUTERS/SCANPIX

Kuubal oli ka varem niinimetatud seksihotelle, kuid USA poolt Kuubale kehtestatud majandussanktsioonide  ja looduskatastroofide tõttu lõpetasid need 1990. aastatel tegevuse.  

Kuuba Havanna Maleconi kaldapealne
Kuuba Havanna Maleconi kaldapealne Foto: ALEXANDRE MENEGHINI/REUTERS/SCANPIX

Esimese sellise uue hotelli rajab firma Provincial Housing Company ja see Havannas asuv 16 toaga hotell kannab nime Hotel Vento. Võimude sõnul ühest «seksihotellist» ei piisa, vaid neid peaks minimaalselt olema viis.

«Armu- või seksihotelli» algne idee on pärit Jaapanist, kus samuti elatakse kitsaste oludes ja paaridel on raske leida paika, kus rahus seksida. Kesk- ja Lõuna-Ameerikasse jõudis see hotellikontseptsioon 1980. aastatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles