Grete Paia süda on võetud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Grete Paia, kes oma suhtestaatuse on avalikkuse ees alati saladuseks jätnud väidetega nagu «olen suhtes ja ei ole», läks oma eelmisest suhtest lahku juba aastakene tagasi. 

Bassisti Hannes Agur Vellendiga, kes mängib bändis bändis Põhja-Tallinn, ei olda koos juba üle aasta. «Saame sõpradena hästi läbi ning mängime vahel siiani ühes bändis,» kinnitab Grete Elu24-le.

Vihje kohaselt on Paia elus uus armastus videokunstnik Alari Teede näol, kellega koos praegu veedetakse aega Ibizal. «Seda ma ei kommenteeri, kas mu süda on võetud või mitte,» sõnab lauljanna, kuid kinnitab, et noormees Alariga veedetakse praegu Hispaania saarel koos aega küll. «Meil on siin suur seltskond inimesi,» kinnitab ta ja lisab, et Ibizal filmitakse tema uut muusikavideot. 

Grete on sama sõpruskonna ja Alariga varemgi reisil käinud ning vingeid pilte ja videosid eksootilistest kohtadest jäädvustanud. 
 

Kuigi Grete jätab oma hetke suhtestaatuse saladuseks, loodame, et Ibiza rannad, meri ja suvine armastusest pakatav õhk kostitavad teda hästi!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles