Helen Mirren: Kate Middleton on ju töölisklassist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: Greta Gerwig, Russell Brand, Helen Mirren ja Jennifer Garner. Filmi  «Arthur» esilinastusel 5. aprillil New Yorgis.
Vasakult: Greta Gerwig, Russell Brand, Helen Mirren ja Jennifer Garner. Filmi «Arthur» esilinastusel 5. aprillil New Yorgis. Foto: Reuters

Näitleja ja väärikas eas daam Helen Mirren rääkis Kate Middletonist kui töölisklassi tulevasest printsessist. Lisaks viskas 65-aastane naine nalja selle üle, et teda ei olegi kuninglikku pulma kutsutud, vahendas Monsters and Critics.

Mirren oli külaliseks Jummy Falloni jutusaates. «Ma ei olegi päris kindel millal see pulm on. Kas juba varsti? Järgmisel nädalal? Ma ei saanud kutset. Proovisin leida alternatiivset viisi sinna pääsemiseks, näiteks võiksin varastada piiskopilt tema rüü, võtta ta seniks pantvangi ning viia ise tseremoonia läbi,» viskas staar villast.

«Mul on Kate’i pärast hea meel, sest ta on ikkagi töölisklassi tüdruk,» elas naine Middletoni õnnele sügaval südames siiski kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles