Silmipimestav ilu! Beatrice´i aktifoto on tõeline kunstiteos!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beatrice.
Beatrice. Foto: Instagram

Modelliagentuuri omanik ja kodurestorani Mull perenaine Beatrice jagas hijuti fotomeenutust 90-ndatest, kui tegutses modellina Milanos. 

Beatrice alusatas fotomodellikarjääri 25-aastasena Milanos, kus pidi alguses oma kulul elama, sest vanust oli liiga palju ja pikkust liiga vähe (173 cm), et välismaa agentuurid temaga täit riski võtta julgenuks. Kuigi Beatrice joonistab ja maalib, on tegelenud moeloominguga, juhib modelliagentuuri ning šampanjatuba ja restorani, kus ta ise ka kokkab, on osalenud laulusaates ja kandideerinud riigikokku. Tal on lapsed Uma Sofia Grazia (12), Balthazar Serafim (13) ja Simona (29) ning lapselapsed Ramses (9) ja Bibbi Zemfira (3). Beatrice viies abikaasa on kunstnik ja disainer Ed Labetski (35), kellega suvel tähistati viiendat aastapäeva. 
Kuu aega tagasi raputas meediat see, kui Beatrice avaldas enda raske haiguse, mis tema igapäevatoiminguid oluliselt mõjutab. Õhtulehele antud intervjuus rääkis Beatrice, et poolteist aastat tagasi sattus ta kohutavasse olukorda. Naine oli üles ärganud, oma igapäevatoiminguid teinud ning kummardades selga vigastanud – Beatrice´il avastati geneetiline häire, mis on teda tänaseks peaaegu invaliidistanud. 

 

 
 Foto: Maksim Toome

Väljapeetud ja kaunis naine esitles hiljuti enda moekollektsiooni loodud moekollektsiooni «RIPS by Beatrice FENICE», mis oli sündinud 

#fridayflashback #polaroid #marcopalumbo #photography #milano #beatricefenice #nude #90s #butt ☔️

A post shared by Beatrice Fenice (@beatricefenice) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles