Mees peksis oma naist vahukulbiga, kuna naine oli liiga rahulik ja tasakaalukas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahukulp
Vahukulp Foto: Wikipedia.org

Venemaal Siberis Kemerovo oblastis Leninsk-Kuznetskis ründas mees oma naist vahukulbiga, kuna mehe arvates oli ta naine liiga rahulik ja tasakaalukas.

Varasemal ajal tekkis 33-aastase mehe ja ta samavana naise vahel alati tüli, kui mees joobnuna koju tuli, edastab Siberian Times.

Kuid nüüd oli joobes mees naise rahulikkusest häiritud ja ta haaras vahukulbi, millega pekstes tekitas naisele mitu luumurdu. 

Vahukulp / wikipedia.org
Vahukulp / wikipedia.org Foto: Wikipedia.org

Mees sõnas hiljem politseile, et naine näägutas ta kallal alatasa ning kritiseeris tema tegevust ja arusaamasid.

Naine oli hakanud võtma antidepressante, mis ta rahulikumaks tegid, kuid mees pidas seda ohu märgiks.

Politsei arvates oli mees oli nagu transis, kui ta naist peksis, ta ärkas sellest siis, kui märkas maas lamavat, oigavat ja verist naist ning ta kutsus kiiresti kiirabi ja naine toimetati haiglasse.

Arstid said aru, et see naine oli perevägivalla ohver ja nad teatasid temast politseile. Politsei arrateeris naist peksnud mehe, talle esitati süüdistus vägivallas ning süüdi mõistmisel võidakse talle määrata kuni viie aasta pikkune vangistus.

«Naine ärritus alati, kui ta mees joobes koju tuli. Rahulikumaks muutumiseks lasi ta arstil endale depressiooniravimeid kirjutada. Nii juhtuski, et kui mees jälle joobes koju saabus, ei reageerinud naine enam provokatsioonile. Mees ei saanud enam näidata, et tal on naise üle võim ja see ärritas teda,» selgitas politsei esindaja.

Naist peksund mees peab lähiajal kohtu ette astuma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles