Rootsi suurim muusikafestival on sunnitud lõpetama tegevuse, kuna festivalil leidsid aset ahistamisjuhtumid ja vägistamine!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bravalla Festival / Scanpix
Bravalla Festival / Scanpix Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS

Rootsi suurim muusikafestival Bravalla Festival lõpetab tegevuse, kuna on kahe aasta jooksul on üritusel toime pandud mitu seksuaalkuritegu. Eelmisel nädalal aset leidnud festivalil teavitati kohalikku politseid 11 ahistamisjuhtumist ning ühest vägistamisest.

Bravalla Festivali korraldaja teatab, et «tõmbab pistiku seinast» ja aastal 2018 ei toimu suurüritust, vahendab Huffington Post. Selleaastasel festivalil, mis toimus Norrköpingis eelmise nädala kolmapäevast laupäevani, oli mitu ahistamisjuhtumit ning teavitati on ühest vägistamisest. 

Bravalla Festival / telkimisala / Scanpix
Bravalla Festival / telkimisala / Scanpix Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS
Bravalla Festival / Scanpix
Bravalla Festival / Scanpix Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS

Ürituse pressiesindaja teatas kurbusega, et korraldaja on sunnitud festivali tegevuse lõpetama. Rootsi suurim muusikafestival on toimunud aastast 2013. Selleaastasel festivalil esinesid sellised nimed nagu Linkin Park, Ellie Goulding, The Killers, Passenger, Travis Scott ja teised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles