USA politsei teatel kasutavad pedofiilid laste meelitamiseks näpuspinnereid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näpuspinner
Näpuspinner Foto: Drew Angerer/AFP/scanpix

USA New Jersey politsei teatel kasutavad pedofiilid laste meelitamiseks oma autosse nii maiustusi kui ka menumänguasja näpuvurri (fidget spinner).

Korrakaitsjate teatel leidis Old Bridge’is aset juhtum, milles mees meelitas kaubanduskeskuses kaheksa ja 11-aastast poissi endaga kaasa minema, pakkudes neile sõrmevurre, edastab aol.com.

Näpuspinner
Näpuspinner Foto: Drew Angerer/AFP/scanpix

Politsei edastas kahtlusalusest mehest kirjelduse ja turvakaamera salvestise pildi, paludes avalikkuse abi tema tabamiseks.

«See on murettekitav, et pedofiilid jahivad kaubanduskeskustes sõrmevurre pakkudes lapsi,» lausus anonüümne kohalik elanik.

Politsei teatel ei läinud kaks poissi meelitamisest hoolimata võõraga kaasa ja teatasid nendega juhtunust ostukeskuse müüjatele. Müüjad üritasid meest kuni politsei tulekuni kinni pidada, kuid ta sai siiski oma autoga minema sõita.

Kolme lapse ema Danielle Misciagna sõnas, et sellised juhtumid on ohtlikud, laste jaoks eriti ohtlikud, sest kunagi ei tea, kellega sa kokku puutuda võid. 

Politsei lisas, et neile teadaolevalt ei olnud see juhtum esimene, kuid selles juhtumis saadi kahtlusaluse isiku kohta pilt, kuna ta jäi turvakaamerate vaatevälja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles