Supergalerii! Eesti tuntud mehed, kes on «vana» naise värskema vastu vahetanud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mis on see põhjus, et vanemad mehed ühel heal päeval otsustavad vahetada «vana» naise uuema mudeli vastu? On see (lähenev) keskeakriis või lihtsalt rahulolematus. Kindlasti ei ole siinkohal küsimus vaid meestes. Suhtes on ju kaks osapoolt. Toome teieni Eesti tuntud mehed, kes on enda eelmise elu «välja vahetanud» noorema partneri vastu.

Mihkel Raud jättis abikaasa Liina Vahteri pärast - vanusevahe on noortel 19 aastat.

Tõnu Kaljuste vahetas näitlejanna Ülle Kaljuste teleajakirjaniku Kadri Hinrikuse vastu - vanusevahe on 17 aastat.

Hannes Võrno jättis enda laste ema ja abikaasa Häli Veskaru - 2016. aastal oli 46-aastane Võrno koos endast kümme aastat noorema Cordeelia Viikbergi nimelise kaunitariga.

63-aastane Toomas Hendrik Ilves abiellus teist korda aastal 2016 endast 24 aastat noorema Ieva Ilvesega.

Poliitik ja ärimees Tõnis Palts lahutas enda abielu Karmen Paltsist, kellega on 6 ühist last. Hetkel naudib Tõnis kooselu endast poole noorema naisega, kellega kasvatatakse ühist last.

Jaan Toots ja Kersti Toots - kuigi ärimees abiellus mõned kuud tagasi Eesti ühe rikkama naise, Eve Kirsiga, lõppes tema eelmine abielu Kersti Tootsiga siis, kui suhtesse tuli noorem naine, Kati Toots, neiupõlvenimega Šahmatova.

57-aastane poliitik Jaak Aab lahutas abielu Kaie Aabiga. Põhjuseks oli venelanna Oksana, kes on mehest 15 aastat noorem.

Toomas Lunge ja Inga Lunge abiellusid aastal 2012. Vanusevahe on paaril 17 aastat.

Ärimehe ja poliitiku Jüri Mõisa suhe 15 aastat noorema Kerttuga sai alguse 1996. aastal, kui naine töötas Jüri sekretärina.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles