Suurärimees jättis oma abikaasa ja sai uue naisega seitsmenda lapse! (8)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis ja Karmen Palts
Tõnis ja Karmen Palts Foto: Postimees

Poliitik ja ettevõtja Tõnis Palts (64) on lähedalseisvate inimeste väitel välja kolinud oma vanalinna luksuskorterist, kus ta abikaasa Karmen Paltsu ja nelja lapsega elas ning kolinud kokku endast poole noorema naisega, kellega koos kasvatatakse ühist, Tõnise jaoks seitsmendat last.

Ärimees kinnitab lahkuminekut abikaasa Karmenist: «Jah, me oleme Karmeniga lahku läinud.» Ta lisab, et on uue kaaslasega õnnelik. Küll aga elab ta enda sõnul jätkuvalt Toompeal asuvas korteris, mis on samal ajal KVs müügil. «Korter on müügis turuseisu hindamise eesmärgil,» kinnitab Tõnis. 

Ärimees Tõnis Palts
Ärimees Tõnis Palts Foto: Peeter Langovits

Esimese abikaasaga on Tõnis Paltsul varasemast kaks last, poeg Andrus ja tütar Evelyn, teise abikaasa Karmeniga aga tütar Kärri ja kolm poega: Karli, Tõnis ning Thomas. 

Teadaolevalt on uue kaaslasega sündinud laps Tõnisele ühtekokku seitsmes järeltulija - soovime toimetuse poolt selle puhul härra Paltsule palju õnne!

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles